Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
aq0CbI1.png
[DOUBLEPOST=1493562136][/DOUBLEPOST]
da se covjeku zivot zgadi ,da dodje ovdje poslije svega
tačno tako da se čoveku zgadi ,možda je jadnik da jadniji nemože bit trebo listu ili malo pažnje,nježnosti sa SF, jer to ovde nemože dobit:pusigo:

tačno tako da se čoveku zgadi ,možda je jadnik da jadniji nemože bit trebo listu ili malo pažnje,nježnosti sa SF, jer to ovde nemože dobit:pusigo:
Ne pusam jas kako tebe na inter za listi,imam dovolno listi za cela godina.

Attachments

• Shot_037.png
    Shot_037.png
    47,8 KB · Прегледи: 97
Последно уредено:
jebale vas liste....toliko nesuglasica oko običnih tv kanala....kako bi mi onda dao kruha....?sve radi,ali treba znati kako....prvi neka se javi ,dobije exyu listu,ali s tim,da javno napiše da radi....zar je to razlog svađi,netrpeljivosti....?

@F.E.A.R , последна опомена пред да те банирам.

Не пријавувај и не глуми дежурен полицаец.

Благодарам.

pa ljudi 8 strana spamuju temu i postaju ove vulganosti pusi ovaj pusi onaj onom i prepiske sa pp i drugih foruma i vredjaju jedni druge i wot je rekla da prijavljujemo sve koji provociraju i vrjedjaju a ti bi da banujes mene? slobodno me banuj nema problema ako je tako ,ne odgovaarte clanovima kad se ugasi forum ,ne odgovarate zasto je neko banovan ,ne reagujete kad neko unistava liste kao onaj sa balkanmedia ,ne ragujete kad meni kaze da sam supak jer mu odma nisam odgovorio a odgovorio sam svima i mene da banujes za to? slobodno ,nema problema ,nema vas kad treba a kad ne treba tu ste

inter ne peder kako vie na SF,a bogami ni jas,nie samo si go poštuvme kajgana forumot i sakame pravilata da se isti za site
Баш ме интересира имаш ли ставено лајк на Кајгана на Фејсбук тоа ме копка.
Не сум јас како тебе да се кријам позади,некој непостоечки профили само болен човек прави непостоечки профил на Фејсбук или на форум.

Attachments

• Shot_039.png
    Shot_039.png
    267,3 KB · Прегледи: 36
pa ljudi 8 strana spamuju temu i postaju ove vulganosti pusi ovaj pusi onaj onom i prepiske sa pp i drugih foruma i vredjaju jedni druge i wot je rekla da prijavljujemo sve koji provociraju i vrjedjaju a ti bi da banujes mene? slobodno me banuj nema problema ako je tako ,ne odgovaarte clanovima kad se ugasi forum ,ne odgovarate zasto je neko banovan ,ne reagujete kad neko unistava liste kao onaj sa balkanmedia ,ne ragujete kad meni kaze da sam supak jer mu odma nisam odgovorio a odgovorio sam svima i mene da banujes za to? slobodno ,nema problema ,nema vas kad treba a kad ne treba tu ste
Drug,100% si u pravu..

@F.E.A.R , последна опомена пред да те банирам.

Не пријавувај и не глуми дежурен полицаец.

Благодарам.

Moderatore, zar ne vidovte kako go provociraat.
Videa opasnost od nego zatoa sto pratuva listi. I jas ednog prijaviv.
FEAR e za sega samo clen koi se brani od volcite.
Ako ne sakate de ve voznemiruvame togass ja iskopcajte opcijata na prijavuvanje.
Ve molam da go ova ne zemete kako rasprava so moderatorot, vece kako moe mislinje.
Ako e pogresno se izvinuvam, ama ostanuvam pri toa deka ima tuka clenovi koi samo provociraat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom