Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
НАПОМЕНА: Нивото на толеранција за дискусија во темава е кренато на повисоко ниво во однос на времето пред јас да преземам контрола. Тоа значи дека сега не може да се пријавуваат глупости како преходно. Сите пријави ке бидат одбиени а лицата што пријавуваат - казнети.

п.с. Побарав од супер модераторите да му тргнат бан на dsuki по итна постапка.

pa ljudi 8 strana spamuju temu i postaju ove vulganosti pusi ovaj pusi onaj onom i prepiske sa pp i drugih foruma i vredjaju jedni druge i wot je rekla da prijavljujemo sve koji provociraju i vrjedjaju a ti bi da banujes mene? slobodno me banuj nema problema ako je tako ,ne odgovaarte clanovima kad se ugasi forum ,ne odgovarate zasto je neko banovan ,ne reagujete kad neko unistava liste kao onaj sa balkanmedia ,ne ragujete kad meni kaze da sam supak jer mu odma nisam odgovorio a odgovorio sam svima i mene da banujes za to? slobodno ,nema problema ,nema vas kad treba a kad ne treba tu ste

Јас не сум wot, и моите одлуки се финални.
Не може САМО ТЕБЕ да ти пречи одредена дискусија, безразлика на фактот што некој индиректно пцуел или направил спам.
Потенцирам, нивото на толеранција е кренато. Тоа не значи дека може да пишувате све и свашта, но исто така јас ке утврдам кога е доста, јас ке утврдам дали некој претерал, итн итн.

Ваквата моја одлука може да ја обжалите на темата - Прашања и одговори од администраторите, во подфорумот Кајгана.

Благодарам.

Приказната продолжува ке ги насанка луѓето да добијат некоја казна,и после бега како ороспија од темата.Жалосно е што наседнувате на неговите покварени игри.Но има време ке се опаметите,сега бановац решава една гатанка.
Има толку наивни што таа листата што ја постави Малешевац со усер-бановац,еден ја копирал и ја стави на СФ.Што добро ме изнасмеа ја ставил во таг 100.ЦИРКУС.

Баш ме интересира имаш ли ставено лајк на Кајгана на Фејсбук тоа ме копка.
Не сум јас како тебе да се кријам позади,некој непостоечки профили само болен човек прави непостоечки профил на Фејсбук или на форум.

jas fejsbuk nemam niti ke go imam,a na kajgana forum uživam, se dodeka ne dojdat nekoji koji ne im e mestoto tuka, samo provociraat vregaat go napagaat international sam zato što e prav i pošten čovek,čovek koj saka da pomogne na site

Koi je ovde haos nastaooo ,citao sam postove i ovo je postalo uzas ,izgleda Klicko sto je dobio sinoc cutek nekim clanovima udarilo po glavi.
Ali po svemu sto vidim onaj Daglas je definitivno zapoceo sve ovo jos od juce zapoceo sa provokacijama.Malo se forum smiri i uvek neko zainat se pojavi samo da izprovocira i izazove zakljucavanje teme.
Stop Tv Makedonska Muzicka Televizija
http://stoptv-live.morescreens.com/musictv/chunklist.m3u8

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom