Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Čuj nisam mislio ništa loše.Bila je hrpa macova s tog servera,sad je očito promijenio to.@popilić jel ti mene zezassa ovim?
http://iptv9.plexflixiptv.co.uk/
Tu adresu skeniraj ti
Edit:
Kad bi vidio kakvih boljih lista ima okrenuo bi ti se svijet oko tebe za 360 stepeni u momentu
Pozdrav
Naravno da nisi ... nisam ja ni shvatio lose ... zato smajliji od mene da TI mene ne shvatis pogresnoČuj nisam mislio ništa loše.Bila je hrpa macova s tog servera,sad je očito promijenio to.
šota...al ga udaraš na veliko....sutra smo banirani...ali,neka....novopečeni imaju sve....sve znadu,ali neka ne zaborave....ako smo jedinstveni,znati ćemo i više....ali meni je svejedno...imam što želim,nisam izgubio godinu na ovom forumu uzalud,poštujem forum,ali,uz selekciju forumaša....i svejedno mi je da me i ovdije banuju ,na koliko žele...jer mi nitko ne može uzeti znanje,i to po neznam koji puta pišem....svi de sprdate sa Šotom,ali čovijek je pravi,naučio me dosta stvari,dok mi drugi nisu htijeli ni odgovoriti,a kada sam naučio,svima sam pomogao,tko se javio...ako imaju muda i neka napišu da nije istina....?