Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja nemam nista,ako moze listaImam jednu listo koj gledam ja ima 150 konekcia sad gleda 30
Ko nema sta da gleda javi
A kako vi to skenirate??Ako vec zelite da skenirate onda mozda ovako nesta
167 EXYU kanala ukljucujuci sve sto pozeljeti mozete od-.do prosirena lista sa svim i svacim od Sport do Film
Прегледај го приврзокот 169367
Прегледај го приврзокот 169369
Mada.... ima da se dobro namucite
Pozdrav
A zasto bi tebe banirali,ti jedan od rijetkih koji hoce i moze pomoci oko svega.Najveci gubitak za forum bi bio tvoj ban,ja sam mnoge trazio za pomoc da sta naucim ,svi kazu evo ti lista pa gledaj a TI si jedini pomogo i uputio kako da dodjem sam do lista,COVJEK I LJUDINAšota...al ga udaraš na veliko....sutra smo banirani...ali,neka....novopečeni imaju sve....sve znadu,ali neka ne zaborave....ako smo jedinstveni,znati ćemo i više....ali meni je svejedno...imam što želim,nisam izgubio godinu na ovom forumu uzalud,poštujem forum,ali,uz selekciju forumaša....i svejedno mi je da me i ovdije banuju ,na koliko žele...jer mi nitko ne može uzeti znanje,i to po neznam koji puta pišem....svi de sprdate sa Šotom,ali čovijek je pravi,naučio me dosta stvari,dok mi drugi nisu htijeli ni odgovoriti,a kada sam naučio,svima sam pomogao,tko se javio...ako imaju muda i neka napišu da nije istina....?
Nisam ja cackao nista, Dobio dve liste koje sam gledao. Pre ri dana prestalo da rade obe liste! Pre dva mjeseca, isto par dana nisu radile ali posle su pocele ponovo da rade![DOUBLEPOST=1493195024][/DOUBLEPOST]server je ZIVVVVV!!!iili ti je banovana IP ako si mnogo ga cackao okolo!pozzzzzz http://starsiptv.net:5969/client_area/
--------------------A i ne e golema steta za toj server 100programi pretezno albanski koj retko gi gledam. Ima i makedonski 10 programi koj gi imame na kabelska.
Tada je pretplata produzena, sada nije. U cemu je problem, te liste nisu tvoje?!?Nisam ja cackao nista, Dobio dve liste koje sam gledao. Pre ri dana prestalo da rade obe liste! Pre dva mjeseca, isto par dana nisu radile ali posle su pocele ponovo da rade!
Работи супер.Nisam ja cackao nista, Dobio dve liste koje sam gledao. Pre ri dana prestalo da rade obe liste! Pre dva mjeseca, isto par dana nisu radile ali posle su pocele ponovo da rade![DOUBLEPOST=1493195024][/DOUBLEPOST]
--------------------
Znaci ugasen je?
Priznaj da si ga cackao!Nisam ja cackao nista, Dobio dve liste koje sam gledao. Pre ri dana prestalo da rade obe liste! Pre dva mjeseca, isto par dana nisu radile ali posle su pocele ponovo da rade![DOUBLEPOST=1493195024][/DOUBLEPOST]
--------------------
Znaci ugasen je?
P
Priznaj da si ga cackao!
http://starsiptv.net:5969/live/1037F2CBdb/1037F2CBdb/1573.ts![]()
Tada je pretplata produzena, sada nije. U cemu je problem, te liste nisu tvoje?!?
----------------------------------P
Priznaj da si ga cackao!
http://starsiptv.net:5969/live/1037F2CBdb/1037F2CBdb/1573.ts![]()