Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Imam jednu listo koj gledam ja ima 150 konekcia sad gleda 30
Ko nema sta da gleda javi
Ja nemam nista,ako moze lista
tek sam dosao ovde[DOUBLEPOST=1493184087][/DOUBLEPOST]
Ako vec zelite da skenirate onda mozda ovako nesta

167 EXYU kanala ukljucujuci sve sto pozeljeti mozete od-.do prosirena lista sa svim i svacim od Sport do Film

Прегледај го приврзокот 169367

Прегледај го приврзокот 169369

Mada.... ima da se dobro namucite

Pozdrav
A kako vi to skenirate??
Mogu li znati?

Последно уредено:
šota...al ga udaraš na veliko....sutra smo banirani...ali,neka....novopečeni imaju sve....sve znadu,ali neka ne zaborave....ako smo jedinstveni,znati ćemo i više....ali meni je svejedno...imam što želim,nisam izgubio godinu na ovom forumu uzalud,poštujem forum,ali,uz selekciju forumaša....i svejedno mi je da me i ovdije banuju ,na koliko žele...jer mi nitko ne može uzeti znanje,i to po neznam koji puta pišem....svi de sprdate sa Šotom,ali čovijek je pravi,naučio me dosta stvari,dok mi drugi nisu htijeli ni odgovoriti,a kada sam naučio,svima sam pomogao,tko se javio...ako imaju muda i neka napišu da nije istina....?
A zasto bi tebe banirali,ti jedan od rijetkih koji hoce i moze pomoci oko svega.Najveci gubitak za forum bi bio tvoj ban,ja sam mnoge trazio za pomoc da sta naucim ,svi kazu evo ti lista pa gledaj a TI si jedini pomogo i uputio kako da dodjem sam do lista,COVJEK I LJUDINA

HVALA TI

Dobro jutro svima lijep i ugodan dan bez svađe i uvreda želim.
Svi smo ovdje pametni jer da nismo nebi bili na ovom forumu. Željeli smo da u životu naučimo nešto više i da se družimo, pa smo zato tu.
Samo pozitivno....

Последно уредено:
server je ZIVVVVV!!!iili ti je banovana IP ako si mnogo ga cackao okolo!pozzzzzz http://starsiptv.net:5969/client_area/
Nisam ja cackao nista, Dobio dve liste koje sam gledao. Pre ri dana prestalo da rade obe liste! Pre dva mjeseca, isto par dana nisu radile ali posle su pocele ponovo da rade![DOUBLEPOST=1493195024][/DOUBLEPOST]
A i ne e golema steta za toj server 100programi pretezno albanski koj retko gi gledam. Ima i makedonski 10 programi koj gi imame na kabelska.
--------------------
Znaci ugasen je?

Nisam ja cackao nista, Dobio dve liste koje sam gledao. Pre ri dana prestalo da rade obe liste! Pre dva mjeseca, isto par dana nisu radile ali posle su pocele ponovo da rade![DOUBLEPOST=1493195024][/DOUBLEPOST]
--------------------
Znaci ugasen je?
Работи супер.

P
--------------------
Znaci ugasen je?
Priznaj da si ga cackao!:)
http://starsiptv.net:5969/live/1037F2CBdb/1037F2CBdb/1573.ts
:oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom