Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
hvala zok 2009 na filmovima.I ti i sota ste OK dečki.Nisam dugo na forumu ,ali sam od oka škicnuo 10-tak dobrih dečkiju i to je razlog što sam svaki dan ovdje,a ostalo ti je u PP.

eto vidiš,mene je uputio netko drugi,ja sam tebe,zar je to sramota napisati...ja volim kada učenik,nadmaši učitelja...
Ха ха мене бобанку ми е професор по граматика и иптв. Поздрав до Зоки
Сега ги решавам гатанките не брзам само полека.

Ja vas sve lijepo pozdravljam,ugodnu noć i nemojte zamjeriti ako sam nekom rekao nešto što mu se ne svidja.
Nema zle namjere,i nisam konfliktan.Tu sam da naučim,kad budem imao tehničke uvjete,uskoro.

Не ради се решавају се домачи задачи, које није решио онај ко је требао то да уради. Помажем колко могу полако полако.

Šota,a da ti zoku2009 pošalješ gotov proizvod...?

e sada Vas napuštam...bilo mi je drago s Vama....pozdrav svima forumašima...budite si dobri,jer liste Vam ne znače ništa,samo si stvarate probleme,dobro Vam je napisao admin,da li Vi imate svoj privatan život....?

Pozdrav, forumasima!
Zna li neko, jel ugasen ovj server ili ne? Ima nekoliko dana da ne radi kod mene?
http://starsiptv.net:5969/[DOUBLEPOST=1493174268][/DOUBLEPOST]
e sada Vas napuštam...bilo mi je drago s Vama....pozdrav svima forumašima...budite si dobri,jer liste Vam ne znače ništa,samo si stvarate probleme,dobro Vam je napisao admin,da li Vi imate svoj privatan život....?
Gde ides, zok2009?

A i ne e golema steta za toj server 100programi pretezno albanski koj retko gi gledam. Ima i makedonski 10 programi koj gi imame na kabelska.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom