Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@White spirit,ne moraš tugovati,liste su odavno public,a ova druga jako koči vlc player.[DOUBLEPOST=1492879675][/DOUBLEPOST]Ne, nego cu da cuvam liste za sebe.
Samo ti objavi sta imas a za mene se nemoj brinuti uvek cu ja imati sta da objavim.
Dosta se njih kur..lo da ako objave sve sto imaju mi necemo imati sta da gledamo, cak su i pokusali to da urade objavljujuci na stotine mac adresi od raznih restrimera. Pa eto mozes i ti da probas[DOUBLEPOST=1492879091][/DOUBLEPOST]
A posle ja unistavam liste. E jado.
ne radi,forbiden accesКод:http://s03.bihnet.net:80/live?channelId=172&uid=752&deviceMac=00:1a:79:3a:37:a0
e tu bi i ja ,ali ne javnu. ta mi je zakon a nemogu je se nikako dočepati. ali pravim jedan specijalni comboJel ima neko ksportiptv listu da radi. ako moze na pm...hvala
pa možda bude nešto.
Nadam se da ceš uspetie tu bi i ja ,ali ne javnu. ta mi je zakon a nemogu je se nikako dočepati. ali pravim jedan specijalni combopa možda bude nešto.
![]()
sve sta ces objavit ja cu poslozitNe, nego cu da cuvam liste za sebe.
Samo ti objavi sta imas a za mene se nemoj brinuti uvek cu ja imati sta da objavim.
Dosta se njih kur..lo da ako objave sve sto imaju mi necemo imati sta da gledamo, cak su i pokusali to da urade objavljujuci na stotine mac adresi od raznih restrimera. Pa eto mozes i ti da probas[DOUBLEPOST=1492879091][/DOUBLEPOST]
A posle ja unistavam liste. E jado.
Nije to tako teško naći, samo udri po albanskim imenima i prezimenimae tu bi i ja ,ali ne javnu. ta mi je zakon a nemogu je se nikako dočepati. ali pravim jedan specijalni combopa možda bude nešto.
![]()
imas gore ja objaviotreba mi arena sport hr ako netko ima
To govori o tebi i koliko zelis da pomognes drugima da nesto gledajusve sta ces objavit ja cu poslozit
a i nisu nesto skidali prema Mikusi jako slabo kod njega na tisucu
Tako se ne pomaze posalji na pm jer ovako cu ja sve postavit javno.Ja ljudima postavio u magove tiTo govori o tebi i koliko zelis da pomognes drugima da nesto gledaju
Na ignore si od sad a kopiraj slobodno i postavljaj sta hoces, bas kako cu i ja da radim.Tako se ne pomaze posalji na pm jer ovako cu ja sve postavit javno.Ja ljudima postavio u magove ti
picis javno i sta sad da opet mijenjam.Vidis i sam da nemas puno skidanja ovako ce biti jos manje
Jel ima neko ksportiptv listu da radi. ako moze na pm...hvala
Di? ja ne vidim nigdjeimas gore ja objavio