Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne, nego cu da cuvam liste za sebe.
Samo ti objavi sta imas a za mene se nemoj brinuti uvek cu ja imati sta da objavim.
Dosta se njih kur..lo da ako objave sve sto imaju mi necemo imati sta da gledamo, cak su i pokusali to da urade objavljujuci na stotine mac adresi od raznih restrimera. Pa eto mozes i ti da probas :P[DOUBLEPOST=1492879091][/DOUBLEPOST]
A posle ja unistavam liste. E jado.
@White spirit,ne moraš tugovati,liste su odavno public,a ova druga jako koči vlc player.[DOUBLEPOST=1492879675][/DOUBLEPOST]
Код:
http://s03.bihnet.net:80/live?channelId=172&uid=752&deviceMac=00:1a:79:3a:37:a0
ne radi,forbiden acces

Ne, nego cu da cuvam liste za sebe.
Samo ti objavi sta imas a za mene se nemoj brinuti uvek cu ja imati sta da objavim.
Dosta se njih kur..lo da ako objave sve sto imaju mi necemo imati sta da gledamo, cak su i pokusali to da urade objavljujuci na stotine mac adresi od raznih restrimera. Pa eto mozes i ti da probas :P[DOUBLEPOST=1492879091][/DOUBLEPOST]
A posle ja unistavam liste. E jado.
sve sta ces objavit ja cu poslozit
a i nisu nesto skidali prema Mikusi jako slabo kod njega na tisucu

e tu bi i ja ,ali ne javnu. ta mi je zakon a nemogu je se nikako dočepati. ali pravim jedan specijalni combo:angel: pa možda bude nešto.:sneaky:
Nije to tako teško naći, samo udri po albanskim imenima i prezimenima
NuBaGyY.png

Tako se ne pomaze posalji na pm jer ovako cu ja sve postavit javno.Ja ljudima postavio u magove ti
picis javno i sta sad da opet mijenjam.Vidis i sam da nemas puno skidanja ovako ce biti jos manje
Na ignore si od sad a kopiraj slobodno i postavljaj sta hoces, bas kako cu i ja da radim.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom