Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo na site
Ima li nekoj dobra programa sa skrniranje bi sakal da probam
Fala

Imas razni Sentry Hitman Vertex Iptv playlist scanner by salezli by D3n1s losmilj Miki itn. Za prvite tri ti treba konfiguracija za drugive imas na SF objasnuvanje se kako se skenira. Imas eden post na 1797 strana od saskon za oriontv ti treba bluestack da mozes na pc da instaliras android aplikacii, i url helper za da gi izvadis strimovite. Procitaj gi od saskon site postovi, ke naucis dosta raboti za skeniranje. .

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Kuz
Imas razni Sentry Hitman Vertex Iptv playlist scanner by salezli by D3n1s losmilj Miki itn. Za prvite tri ti treba konfiguracija za drugive imas na SF objasnuvanje se kako se skenira. Imas eden post na 1797 strana od saskon za oriontv ti treba bluestack da mozes na pc da instaliras android aplikacii, i url helper za da gi izvadis strimovite. Procitaj gi od saskon site postovi, ke naucis dosta raboti za skeniranje. .
Fala mnogu

A na koja strana mozat da Se downloadiraat ovie sceneri?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi stvarno unistavaju sto se moze da unisti,koju korist imate od javnog postavljanja djeliti izmedju sebe na pp

Poslano sa mog 5025D koristeći Tapatalk

[QUOTE = "rale44, post: 8.023.941, član: 83 639"] i ja nemam vise volju čelo vece Samo nekoliko mc listi aktivne tn skenera razlicita .... Ove kombo Liste vise nisu u modi ai ovi izgleda skeneri ..polako : Popce:[ / QUOTE]
Pazi in ovo. Pa zar ti treba 100 komada
Umjesto da si sretan ŠTO imaš jednu Besplatno a Jos i Radi. Zato Je teško skenirati Jer SVI bi po 500 listi da imaju
Čovječe nadjes jednu i jos jednu ZA rezervu i to je to i svi imamo. Do prije 3 mj i sam sam plaćao. Sad sam zadovoljan ako imam dvije tri da rade i to je to.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom