Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima lista da se usere* a sadrze sve moguce vise od 5000 programa ukljucujuci sve EXYU kanale .....
Pozdrav

оваа
orbit-iptv,како е со конекции,колку трпи?
знае ли некој?

Ima lista da se usere* a sadrze sve moguce vise od 5000 programa ukljucujuci sve EXYU kanale .....
Pozdrav

Jest u to verujem da ima takvih listi..al pitanje je koliko nas to moze naci ???
Kako doci do tih listi a pogotovo trebas znati koji server skanirati a to je najteza stvar.
Nekima je tesko obican kombo napraviti i naci liste (da se ne uvrede neki clanovi) jer ljudi neznaju kako ...
al sve se uci (vazi i za mene)

Ima stranih liste to da i nasih Full paket kanala al eto navikli smo na nase...al ako se moze dati po neku adresu kao evo sad koja ima nase kanale pa primere kako izgledaju user i pass pa da se traze liste na strane servere a ne samo nase....tako ce biti malo mirnije i ljudi ce poceti malo uciti kako naci liste bar tako mislim...mada je sve objasnjeno kako i sta opet ista prica.

Pozdrav[DOUBLEPOST=1492030908][/DOUBLEPOST]
оваа
orbit-iptv,како е со конекции,колку трпи?
знае ли некој?
evo ja ovu moju sto sam naso ima samo 1 al neznam dal da verujem u ovo jer ja je gledam al pise 0 ...neznam kolko je ovo tacno.
0909.JPG

Последно уредено:
swede1974 pogledaj pm.Poslao sam ti nesto da pogledas.

Ima svasta nesta .. e sad stavit server nije problem ali je problem iskenirati taj server i samim tim naci validnu listu.... druga stvar je ta mnogi skeniraju a neznaju sta i kako skeniraju ... treca stvar i ako recimo u/p ajd da kazemo malo manje problematican nakace se 100 ljudi a mozda i vise na server i skeniraju .... i na kraju covjek promijeni server...... a da ne pricam o javnom objavljivanju itd.... sve je ovo al bas prolazno ...... ovom svemu nema kraja duga prica..... ne shvatite ovo oko lista i svega vezano za IPTV ozbiljno ..... al kom ja pricam?

Pozdrav

Jest u to verujem da ima takvih listi..al pitanje je koliko nas to moze naci ???
Kako doci do tih listi a pogotovo trebas znati koji server skanirati a to je najteza stvar.
Nekima je tesko obican kombo napraviti i naci liste (da se ne uvrede neki clanovi) jer ljudi neznaju kako ...
al sve se uci (vazi i za mene)

Ima stranih liste to da i nasih Full paket kanala al eto navikli smo na nase...al ako se moze dati po neku adresu kao evo sad koja ima nase kanale pa primere kako izgledaju user i pass pa da se traze liste na strane servere a ne samo nase....tako ce biti malo mirnije i ljudi ce poceti malo uciti kako naci liste bar tako mislim...mada je sve objasnjeno kako i sta opet ista prica.

Pozdrav[DOUBLEPOST=1492030908][/DOUBLEPOST]
evo ja ovu moju sto sam naso ima samo 1 al neznam dal da verujem u ovo jer ja je gledam al pise 0 ...neznam kolko je ovo tacno.
Прегледај го приврзокот 168316
пробав и јас
не гледав,беше 1 со 0
сега гледам,пишува 1 со 1

Ај сега и орбит Заебете ја да не работи.Инаку со прокси бут иде 40-50 без прокси 5-7 така исто му доаѓа. Препорака со прокси 25бут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom