E to se trazi,
Hvala vam.
Hvala vam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima lista da se usere* a sadrze sve moguce vise od 5000 programa ukljucujuci sve EXYU kanale .....
Pozdrav
evo ja ovu moju sto sam naso ima samo 1 al neznam dal da verujem u ovo jer ja je gledam al pise 0 ...neznam kolko je ovo tacno.оваа
orbit-iptv,како е со конекции,колку трпи?
знае ли некој?
пробав и јасJest u to verujem da ima takvih listi..al pitanje je koliko nas to moze naci ???
Kako doci do tih listi a pogotovo trebas znati koji server skanirati a to je najteza stvar.
Nekima je tesko obican kombo napraviti i naci liste (da se ne uvrede neki clanovi) jer ljudi neznaju kako ...
al sve se uci (vazi i za mene)
Ima stranih liste to da i nasih Full paket kanala al eto navikli smo na nase...al ako se moze dati po neku adresu kao evo sad koja ima nase kanale pa primere kako izgledaju user i pass pa da se traze liste na strane servere a ne samo nase....tako ce biti malo mirnije i ljudi ce poceti malo uciti kako naci liste bar tako mislim...mada je sve objasnjeno kako i sta opet ista prica.
Pozdrav[DOUBLEPOST=1492030908][/DOUBLEPOST]
evo ja ovu moju sto sam naso ima samo 1 al neznam dal da verujem u ovo jer ja je gledam al pise 0 ...neznam kolko je ovo tacno.
Прегледај го приврзокот 168316
Frisko
,"auth":1,"status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"47","created_at":"MAKNIOBROJ","max_connections":"100","allowed_output_formats":
Прегледај го приврзокот 168302
Прегледај го приврзокот 168303
Прегледај го приврзокот 168304
eto pa skenirajte.....
Pozdrav
Ostale sto imam nisam provjeravao... samo tu sto sam pokazao ... nije problem i ostale provjerititako jee ja je imam sa 150 konekcija i traje do 08-11-18
не треба, ама ме блокира после 30 минути))не треба прокси