Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
sportbili,veče dobra....od tebe se dalo nešto naučiti....ona 123....je prava,samo ju treba znati piknuti.....

Ja sam uvijek za dobre ljude i treba postivati one koji djele od srca a ne se uvelicavati pa tako pozdrav za F.E.A.R i ako moze neka domaca i meni nesto sto jos nisam vidio jer sam svoje sve ispucao pa da mi se nade i podrzavam ovo a tko kritikuje ide njemu na savjest nemam nista protiv onih koji hoce pomoci i podijeliti i zadnji zalogaj a mislim da se mnogi slazu samnom.

poslao jednu sa exyu ,,sa milion konekcija!

e,ta mi je zanimljiva,exyu s milion konekcija.....meni je dosta i pola......

F.E.A.R svaka cast ako tako dijelis liste, trenutno imam sto da gledam mada nebih se naljutio kada bi mi poslao naprimjer ksportiptv neobjavljen

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

Joj ova ti je dobra nisam mislio bas na stranu moze i pet konekcija ali da je neka di ima nasih a da ju rijetko neko skenira. Svakako hvala za ovu i zanimljivo milion konekcija a niko ju negleda eh da je nasih listi tako naci nebi bilo potraznje haha . Hvala F.E.A.R

F.E.A.R svaka cast ako tako dijelis liste, trenutno imam sto da gledam mada nebih se naljutio kada bi mi poslao naprimjer ksportiptv neobjavljen

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

poslao ksport neobjavljen ,,jedna je konekcija ,,javi se na pm ako trzne saljem drugu[DOUBLEPOST=1491862605][/DOUBLEPOST]
F.E.A.R,Hvala za listu.Mene zanimaju samo kanali sa ex-yu,a dobio sam stranu listu sa nesto nasih kanala.

dobio si drugu ,,puno vas je a ja moram pregledat svaku listu sta ima u njoj ,,pa ne stizem sve

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom