Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kako rece zok, imas li kakvu listu za probirljive (samo sto se ovaj put radi o mojoj boljoj polovici)? :)

F.E.A.R. zatrpao ti PP a ti ne haješ.Sport bili mi poslao neke ali ne mogu se snaći.Daj jednu pa da izdrži neko vrijeme,naravno domaću

Ajd i ja da kazem koju onako usput... pitao sam za Kino HD HR niko nista da kaze ili slicno... nisam trazio listu nisam nikog molio za listu u kojoj ima Kino HD .... ali sam se ipak snasao.... nadao sam se ali uzalud hvala svima ....
Pozdrav za sve

@F.E.A.R ako moze i men jednu exyu koju nema na internetu barem da nije nikome poznata mislim taj panel onda znam da cu je imati dugo jer ju niko nece skenirati ostalo mi sve vise glupost malo pa malo pukne. Lijepi pozdrav za sve na forumu od moje malenkosti. :)

F.E.A.R. dali moze meni neka lista ... ako moze hwalla ako ne uredu jee pozz

Ajd i ja da kazem koju onako usput... pitao sam za Kino HD HR niko nista da kaze ili slicno... nisam trazio listu nisam nikog molio za listu u kojoj ima Kino HD .... ali sam se ipak snasao.... nadao sam se ali uzalud hvala svima ....
Pozdrav za sve

pozdrav kolega ...

Ja sam uvijek za dobre ljude i treba postivati one koji djele od srca a ne se uvelicavati pa tako pozdrav za F.E.A.R i ako moze neka domaca i meni nesto sto jos nisam vidio jer sam svoje sve ispucao pa da mi se nade i podrzavam ovo a tko kritikuje ide njemu na savjest nemam nista protiv onih koji hoce pomoci i podijeliti i zadnji zalogaj a mislim da se mnogi slazu samnom.

Klasika, brdo filmskih i dokumentarnih programa, izmedju ostalog i ovaj koji je trazio Sota, on se snasao, ja nazalost ne. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom