T
The.Punisher
Гостин
Za swa otkljucavanja password skinite WINRAR PASSWORD UNLOCK
Ne radi to, zaboravi na takve alate. Možeš provesti godine čekajući i opet nikad nećeš provalit šifru.
SHA-1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za swa otkljucavanja password skinite WINRAR PASSWORD UNLOCK
Ne radi to, zaboravi na takve alate. Možeš provesti godine čekajući i opet nikad nećeš provalit šifru.
SHA-1
Ako imaju ubacen prevod - SALJI... Hvalaa,ovi koji su pisali da je moj drugi nick Halo,volio bih da se taj čovjek javi,da se pozdravim sam sa sobom....ako su neki toliki znalci,onda mou doći do IP adrese,ups,ako ju ne promjenim....a,mogu se obratiti adminu,on bi trebao znati sve.....mislim da to ne vodi ničemu,pomogni,ako ne možeš,ne treba provokacija,ja znam,dolazi mlađi naraštaj,odrasli uz komp,mob...glupo bi bilo da nešto ne znaju......ali,prvo provjeri,pa se izjasni....našao me je ,što ja uvijek pišem poslije svake rečenice....tačkice....jebote zajebao je i najboljeg inspektora....samo bih volio da taj dotični Halo bude tu,pa da pozdravim sam sebe.....toliko o nečijem znanju...[DOUBLEPOST=1490311881][/DOUBLEPOST]https://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=tvsrbija2&fb_version=2.0&autoPlay=true[DOUBLEPOST=1490312118][/DOUBLEPOST]ako kome treba videoteka domaćih i stranih filmova online,javiti se na pm.....[DOUBLEPOST=1490312698][/DOUBLEPOST]dajem odrezani krov od yuga,za art listu,ponude na pm....
Pa ja sam mu dao password ali on nema program winrar na svome kompu koliko sam ja shvatio a ponekad bez najosnovnijih programa se nemoze kao sto su adobe flash player, winrar, pdf, java, mozilla firefox, microsoft office, winamp itd da nenabrajamuprawu si kolega ali nesto bezweze sam otkljucao a liste nece
A malo je treba da platis i 5 evra za pomoc.Ko mi moze pomoc izvuc qhdtv listu?
to jos nisam nikad video zato neznam kako to izvuc
dobit ce i naravno tu listu ko mi pomogne