Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ja sam obecanje ispunio..elvis je dobio listu...
ja sad cekam yugo i a7...

pa,tako ja sve radim....sve,laganini...život je jedan,i sve se stigne.....[DOUBLEPOST=1490307887][/DOUBLEPOST]ja iza svoje riječi stojim....nije yugo....ali,sam najbrži na cesti....

Hvala svima ja sam napravio mali problem ali zato smo ovde mislim da pomazemo jednog grugoga pozz svima

jbga,ja sam sve susjede natjerao da skeniraju,oni pitaju,što mi to radimo,šuti,to ti je da dobiješ brzinu,pola ulice skenira za mene....kada pokupim sve liste....onda je prodaja,susjedi dobiju block,ja lovicu.....tako se to radi....[DOUBLEPOST=1490308748][/DOUBLEPOST]iptviptv....sada sam zvao babu,da sutra dolazim po yugo,ali s tim da mu sječem krov,da se vozimo u kabrioletu,a,baba,malo njurga,sutra ću joj zapaliti đoint,i kupuje široke gume s felgama....tnx,što si pomogao....

Последно уредено:
jbga,ja sam sve susjede natjerao da skeniraju,oni pitaju,što mi to radimo,šuti,to ti je da dobiješ brzinu,pola ulice skenira za mene....kada pokupim sve liste....onda je prodaja,susjedi dobiju block,ja lovicu.....tako se to radi....[DOUBLEPOST=1490308748][/DOUBLEPOST]iptviptv....sada sam zvao babu,da sutra dolazim po yugo,ali s tim da mu sječem krov,da se vozimo u kabrioletu,a,baba,malo njurga,sutra ću joj zapaliti đoint,i kupuje široke gume s felgama....tnx,što si pomogao....
Faca si :)

A sta mislis da je nettv plus legalan? Imaju autorska prava za sve kanale?

da bi oni imali prava ondah bi to bilo znatno skuplje nego ajt..ja samo sam rekao da je jeftino u mk ti je je thome paket 1500 denara sa internetom i tv to ti je 25 eura a nemas nista na tv pa bar bi dao 15 eura da gledam sve plus internet opet ti je to nekako sa cenom tu

vozdra

Sent from my iPhone using Tapatalk

jbga,ELVIS mora kupiti onu mrežu,da nam ne puše po glavi.....[DOUBLEPOST=1490309467][/DOUBLEPOST]legalno je,nadam se da svi znate,što,u svakoj jebote,al sam ostario,mislio sam napisati republici,državi,svaki provajder,ili davaoc internet usluge,je legalan,ovo sve drugo....pičkin dim,i onda se bune,kada im provale,bilo s čime,liste....evo primjer....ja sam pokušao svog provajdera,kada sam otkazao tv,zbloko me je,da nisam mogao ništa strimati....promjeniš,novog....i car si.....ali bez tv...jebeš tv,daj mi brzinu....evo vaša MKD,provali ju....
http://www.web.maxtv.mk
jedino,ako ti netko bližnji radi u toj firmi da ti da postavke....

Последно уредено:
a,ovi koji su pisali da je moj drugi nick Halo,volio bih da se taj čovjek javi,da se pozdravim sam sa sobom....ako su neki toliki znalci,onda mou doći do IP adrese,ups,ako ju ne promjenim....a,mogu se obratiti adminu,on bi trebao znati sve.....mislim da to ne vodi ničemu,pomogni,ako ne možeš,ne treba provokacija,ja znam,dolazi mlađi naraštaj,odrasli uz komp,mob...glupo bi bilo da nešto ne znaju......ali,prvo provjeri,pa se izjasni....našao me je ,što ja uvijek pišem poslije svake rečenice....tačkice....jebote zajebao je i najboljeg inspektora....samo bih volio da taj dotični Halo bude tu,pa da pozdravim sam sebe.....toliko o nečijem znanju...[DOUBLEPOST=1490311881][/DOUBLEPOST]https://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=tvsrbija2&fb_version=2.0&autoPlay=true[DOUBLEPOST=1490312118][/DOUBLEPOST]ako kome treba videoteka domaćih i stranih filmova online,javiti se na pm.....[DOUBLEPOST=1490312698][/DOUBLEPOST]dajem odrezani krov od yuga,za art listu,ponude na pm....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom