Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
možda imam pass koji e zanima...javi na pm...

Pooz svima , tek sam se registrovao na forum prije 2 dana i vidim dosta dijelite liste kanala, zelio bih vas zamolit da mi posaljete neku domacu listu , (sport klub da ne trza)
Hvala

sportbili moze pass za combu? hvala unapred

Последно уредено:
Cinestar premiere 1 i 2 Eurosport 1 i 2 ako netko ima bio bi zahvalan.

a,ovi koji su pisali da je moj drugi nick Halo,volio bih da se taj čovjek javi,da se pozdravim sam sa sobom....ako su neki toliki znalci,onda mou doći do IP adrese,ups,ako ju ne promjenim....a,mogu se obratiti adminu,on bi trebao znati sve.....mislim da to ne vodi ničemu,pomogni,ako ne možeš,ne treba provokacija,ja znam,dolazi mlađi naraštaj,odrasli uz komp,mob...glupo bi bilo da nešto ne znaju......ali,prvo provjeri,pa se izjasni....našao me je ,što ja uvijek pišem poslije svake rečenice....tačkice....jebote zajebao je i najboljeg inspektora....samo bih volio da taj dotični Halo bude tu,pa da pozdravim sam sebe.....toliko o nečijem znanju...[DOUBLEPOST=1490311881][/DOUBLEPOST]https://cdn.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=tvsrbija2&fb_version=2.0&autoPlay=true[DOUBLEPOST=1490312118][/DOUBLEPOST]ako kome treba videoteka domaćih i stranih filmova online,javiti se na pm.....[DOUBLEPOST=1490312698][/DOUBLEPOST]dajem odrezani krov od yuga,za art listu,ponude na pm....
Ako imaju ubacen prevod - SALJI... Hvala

uprawu si kolega ali nesto bezweze sam otkljucao a liste nece
Pa ja sam mu dao password ali on nema program winrar na svome kompu koliko sam ja shvatio a ponekad bez najosnovnijih programa se nemoze kao sto su adobe flash player, winrar, pdf, java, mozilla firefox, microsoft office, winamp itd da nenabrajam
[http://37.187.24.7:8000/get.php?username=dami1&password=dami1&type=m3u/SPOILER]

Ko mi moze pomoc izvuc qhdtv listu?
to jos nisam nikad video zato neznam kako to izvuc
dobit ce i naravno tu listu ko mi pomogne

Dokaz.....

Kad sam pokrenuo balkantvmedia listu pod programom B92 info isao je program CG Sat

b media 1.png

balkantvmedia na Smart tv
b media 2.jpg

b media 3.jpg

Ovdje imamo jos nesta ;)

Arena Sport 6 HD 1280x720

arena sport 6 hd.jpg

od nikoga ovdje na Kajgani nisam dobio nikakav pass ili slicno kako programi na slikama rade ;)

Kako god to ionako ne gledam ali ima vas koji gledate .....a da sam ja strimer ili restrimer ne treba mi drugi forum osim Kajgana da dobijem Info kako i sta radi ;)

Gasim comp

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom