- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 959
- Поени од реакции
- 1.729
Zakasnio sam a ok drugcek 5-10 minuta da ti nadjem neku da pronadjem neki nov server, jbg podelio coveku dve ekstra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zakasnio sam a ok drugcek 5-10 minuta da ti nadjem neku da pronadjem neki nov server, jbg podelio coveku dve ekstra
a sta si ti mislio ,daje podijelio na pm njih 100 bolje bi bilo sve su to restrimerska sranja , moji drugovi ovdje imaju sta gledati ,b=njih jedno 50 , i imaju stabilne liste ,naravno i clanovi za koje sam siguran ,da su ok ,jer ako das novi server ,navale na njega ko lesinari hehehehe ,sad su svi naouruzani ,opsti haos
Ako moze i meni jedna Bugarska u pm,hvalajel treba nekome bugarski ? Gotovo Podeljene dve liste
daj molim te to je dijeljenje 1000 listi ti to zoves dijeljenje to je smisljenosportbili je danas podelio balkan liste i eno na sultanovic forumu se vec dele strasno
daj molim te to je dijeljenje 1000 listi ti to zoves dijeljenje to je smisljeno
da se konkurencija unisti
Mogao je ali 1000 kom alooo sad ce stucat jer ce opteretit server[DOUBLEPOST=1488922395][/DOUBLEPOST]pa zar nije da je hteo mogo je superbili to javno postaviti i da gledamo jedan dan i kraj
imas otraga oko 200 kom super ti rade liste netreba ti nista posiljatiPre par minuta sam se registrirao na ovaj forum ,pa kao novi clan hteo bih da vas zamolim ako je neko dobre volje da mi posalje na pm EX YU lista,da bude stvarno dobra,bez seckanja i sl.stvari,puno vam hvala
Ja ne vidim neka dobra lista,sve su to neke slabe,oni sto seckajuMogao je ali 1000 kom alooo sad ce stucat jer ce opteretit server[DOUBLEPOST=1488922395][/DOUBLEPOST]
imas otraga oko 200 kom super ti rade liste netreba ti nista posiljati
Malopre stigao, pozz za sve !JEL JE U KUCI G.BURMAN
nemate daj malo ozivi Forum mnogo je mirnoJEL JE U KUCI G.BURMAN
pozdrav i od mene za site na forumot......Malopre stigao, pozz za sve !![]()