Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Imali neko dobre volje da mi pomogne da bi mogao sam sebi da pronadjem neku listu
da ne molim vise
hvala
Vrati se unazad 500 strane i ce da naucis garant
pri toliko skenere combo liste panele i.t.d a da jos nisi naucio nista onda nemas volju.

ljudi dali moze jedna lista koja traje dugo hwalla ako moze saljiite na pm ako ne ureduje hwalla

sportbili je danas podelio balkan liste i eno na sultanovic forumu se vec dele strasno

vidim da sve sto se deli odmah neko siri dalje ....

Jer na Balkanu uvek je bilo 1+1 = 11

dobro vece, dal mi moze neko dati makednonske serveri koj imaju makedonska tv, skyfolk, folk tv itd.
HVALA unapred

sportbili je danas podelio balkan liste i eno na sultanovic forumu se vec dele strasno
a sta si ti mislio ,daje podijelio na pm njih 100 bolje bi bilo sve su to restrimerska sranja , moji drugovi ovdje imaju sta gledati ,b=njih jedno 50 , i imaju stabilne liste ,naravno i clanovi za koje sam siguran ,da su ok ,jer ako das novi server ,navale na njega ko lesinari hehehehe ,sad su svi naouruzani ,opsti haos

jel treba nekome bugarski ? Gotovo Podeljene dve liste

Последно уредено:
a sta si ti mislio ,daje podijelio na pm njih 100 bolje bi bilo sve su to restrimerska sranja , moji drugovi ovdje imaju sta gledati ,b=njih jedno 50 , i imaju stabilne liste ,naravno i clanovi za koje sam siguran ,da su ok ,jer ako das novi server ,navale na njega ko lesinari hehehehe ,sad su svi naouruzani ,opsti haos
? Sta bi drug

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom