Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
a sta si ti mislio ,daje podijelio na pm njih 100 bolje bi bilo sve su to restrimerska sranja , moji drugovi ovdje imaju sta gledati ,b=njih jedno 50 , i imaju stabilne liste ,naravno i clanovi za koje sam siguran ,da su ok ,jer ako das novi server ,navale na njega ko lesinari hehehehe ,sad su svi naouruzani ,opsti haos

u pravu si sve sto si meni dao radilo je super a nadam se da je i sa moje strane bilo ok postovo sam te ako imas vremena javi mi se na skayp gagi021

Pre par minuta sam se registrirao na ovaj forum ,pa kao novi clan hteo bih da vas zamolim ako je neko dobre volje da mi posalje na pm EX YU lista,da bude stvarno dobra,bez seckanja i sl.stvari,puno vam hvala

pa zar nije da je hteo mogo je superbili to javno postaviti i da gledamo jedan dan i kraj
Mogao je ali 1000 kom alooo sad ce stucat jer ce opteretit server[DOUBLEPOST=1488922395][/DOUBLEPOST]
Pre par minuta sam se registrirao na ovaj forum ,pa kao novi clan hteo bih da vas zamolim ako je neko dobre volje da mi posalje na pm EX YU lista,da bude stvarno dobra,bez seckanja i sl.stvari,puno vam hvala
imas otraga oko 200 kom super ti rade liste netreba ti nista posiljati

svidja mi se ova devojka heheh[DOUBLEPOST=1488924002][/DOUBLEPOST]
Fifty-Shades-of-Grey-2015.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom