- Член од
- 23 мај 2016
- Мислења
- 918
- Поени од реакции
- 1.019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da nebude slicajno buduci premier cuo da imas Drimbox pa spakije i tebe i Android u kutiju,a uzme ti Drimbox.Ne izvadio sam Android box spakovao u kutiju dacu ga poklon na idniot premier ha ha.
Zakasnio si prijatelju,delenje listi pocinje od 20 casova pa do 22,a rasprava i prepucavanje pocinje kad i delenje listi.Sledeci put navijes saat neka te potseti .sto je vam ljudi, gledam od zadnje stranice unazad ,cetiri stranice sam prešao unazad da vidim , jel koja dobra nova iptv za skenirat, a vi jedni pojedinci stalno prozivate ,bockate internationala ,a njega uopšte nema na forumu ,hehe, kako kažu kod nas, pametniji odustaje , izgleda da mu dojadilo raspravljat se sa vama,zbog toga nema nikakve koristi niko ,osim mržnje međusobno, nemam ništa protiv nikog ali tu je mjesto za strimove a ne za rasprave , da sam ja administrator ili admin dao bi ja vam nekima vjetra. pozdrav svima sa foruma koji se nesvađaju. mozda dobijem neku dobru listu od nekog člana tu ( arena bih 5 se trazi) pošto sam novi na forumu i sto sam dobar post spesnuo![]()