Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
evo nasao sam opciju .nisam je prije vidio ,super obrisati clanstvo ,super imate pozdrav od mene ostavljam vas sa ovim strucnjacima od njih mozete samo dobiti glavobolju ,vratite se staroj kajgani prije mene , ja sam dokazao neke stvari ako je pojedinac jak ,ne moze mu iko nista ,bye

Ma nemoj to radiri. Ovakvih provokatora ima posvuda. Sacekaj, pa ces vidjeti da imas podrsku clanova.
Clanovi vide sve, i dobro procjenjuju, u to sam siguran. Evo neki se vec javljaju. A ovome ja vise ne odgovaram. Ako ga i ne banuju, ljudi ce ga ignorirati.

internotianol,čitali smo prepiske,između tebe i SF ljudi....pa što se ne oračunaš,preko bilo čega,a ne foruma....i opet su se ljudi klanjali,pazi sada SVIMA KOJIMA SI POSLAO LISTE,NEKA SE JAVE ONI KOJIMA RADI TVOJA LISTA,BAR TRI MJESECA....HVALA...umjesto da nešto naučiš ljude,ti samo,biti će...oni cvile,nedostupan na pm,ne odgovaraš.....vrati se malo unazad,ili želiš da te podsjetim....i oprt naglašavam,nemam ništa protiv tebe...dapače....
Pozdrav Svima

evo meni je @internacional dao listu i jos RADI VEC VISE OD 3 MESECA.
Ja sam naucio nesto od njega i sad nalazim sebi sam al opet gledam njegovu listu tako da nemoj dvaput reci da njegove liste ne rade....evo i dokaz da sam nalazim evo sad bas skeniro malo i naso a ovi sto samo trazu neznam dokle ce moci tako..
Uvek sam govorio da sami nadjete nesto sto nema dosta njih i duze ce trajati a imate sve potrebno i objasnjeno.
Doso sad kuci pa sam malo umoran nije da sad opravdavam nesto ovde al to svi znaju da liste nekima traju nekima ne...nista nije vecno pa i liste.

Skärmklipp.JPG

nikako da shvatite zbog čega se zatvara forum....samo nastavite.....pročitajte postove unazad,na SF-u nema klanjanja....a,ovi koji su se regali prije par dana,bolje im je da ne pišu....a,ja sam bio na ovom forumu,dok nije bilo nadobudnih ljudi,mnogima sam pomogao,podijelio liste,jer ja to nisam radio javno,i ne treba mi se nitko klanjati..stoga...izvinjavam se što sam Vas sve skupa smetao,uzburkao poklonike,klanjanja za koju listu...a,žalosno je da ja ne mogu zamoliti listu,od mlađeg naraštaja......

Pozdrav Svima

evo meni je @internacional dao listu i jos RADI VEC VISE OD 3 MESECA.
Ja sam naucio nesto od njega i sad nalazim sebi sam al opet gledam njegovu listu tako da nemoj dvaput reci da njegove liste ne rade....evo i dokaz da sam nalazim evo sad bas skeniro malo i naso a ovi sto samo trazu neznam dokle ce moci tako..
Uvek sam govorio da sami nadjete nesto sto nema dosta njih i duze ce trajati a imate sve potrebno i objasnjeno.
Doso sad kuci pa sam malo umoran nije da sad opravdavam nesto ovde al to svi znaju da liste nekima traju nekima ne...nista nije vecno pa i liste.

Прегледај го приврзокот 165723

De malo u desno pomjeri ovu najgornju sliku, ostalo mi je sve jasno, da i ja nadjem :)

ok....
swede1974tebi svaka čast....pratim te na forumu....
ali više ništa ne pišem,jer poštujem ovaj forum....ubuduće samo promatrać...

internotianol,čitali smo prepiske,između tebe i SF ljudi....pa što se ne oračunaš,preko bilo čega,a ne foruma....i opet su se ljudi klanjali,pazi sada SVIMA KOJIMA SI POSLAO LISTE,NEKA SE JAVE ONI KOJIMA RADI TVOJA LISTA,BAR TRI MJESECA....HVALA...umjesto da nešto naučiš ljude,ti samo,biti će...oni cvile,nedostupan na pm,ne odgovaraš.....vrati se malo unazad,ili želiš da te podsjetim....i oprt naglašavam,nemam ništa protiv tebe...dapače....
Mene radi lista skoro 8 MESECI sto je iternational poslao ,daj ostavite covjeka na miru nek radi sto je nemu volja ,i nek vam nesmeta sto deli liste jer je to negova dobra volja i hvala mu za to ,jer international je da ga ne nazivam kraljom ,carom itd posto vam to smeta , INTERNATIONAL JE LJUDINA pozdrav za sve dobronamjerne clanove

Pozdrav i od mene ! Ispao bi nefer prema @international da precutim ovo, od njega sam dobio 4 liste oktobra meseca (koliko je to meseci "pitaj uciteljicu") tri i dalje rade jedna je stala i iz tih listi menjao usere i nasao jos .... :zloo:
Zaboravih da kazem posto ispunjavam tvoje uslove ocekujem listu :)....

Последно уредено:
Po ko zna koji put kazem lista mi radi od septembra...

Slikovito kako se doaga do c linii i ponekoja iptv lista so pomos na
Network IP Scanner
otvarame root

barame cccam.cfg

ete go cccam.cfg

liniite gi proveruvame so HDVB dali vredat ili jok

ako se ok liniite edna zimame edna ostavame i dvata fajla passwd gi briseme za da ne primeti gazdata na resiverot

i kako posledno odime do enigma2 nikogas ne se znae sto ima tamu

Ova cisto informativno moze na nekoj ke mu zatrebaat dobri c linii za u dreambox

Последно уредено:
Вчера ми стигна џримбоксот дм520хд, но бидејки сме шкарт држава си платив 50евра царина. Бомбона изведено све на него. DVB-S/T-T2 све работи бомбона. За 200е вреди да се земе какви андроид боксови какви бакрачи.
Znaci stigao ti Drimbox uzdravlje da se sluzis,gledam da su te izgoreli na carinu,ne cudime nista,davao sam ti opcije na koj nacin da dobijes Drimbox jer znam kako dole deru na carinu ali sta je tu je.Za tu cenu imas tri boxa znaci pa se isplatijo.

Opcija ko zeli da se zahvali bilo kom na bilo cemu je
Ми се допаѓа
Kad pricate o listama imam liste koje mi rade
8 mjeseci
10 mjeseci
12 mjeseci
14 mjeseci
Itd......

Liste su moje toliko o listama....

Sto se tice skeniranja nije potreban skener za skeniranje toliko o skenerima i skeniranju.....

Nije cak ni dreambox potreban da se nadje kao za primjer

u/Kl9j34KYp
p/89LWmk8fkDf

Kako? O tom mozda neki drugi put

Pozdrav

Kako nalazite ove panele sto rade preko Mac adrese ?

Vjerovatno ima alat i za to.

Koji ip skener (ili sta vec treba), i kako da znam da sam nasao to sto trazim ?

Ova sto go napisa Sota moze da se pravi so generator, za Mac adresi. Samo stavete koj karakteri da se generiraat i kolku kombinacii. Probano pred nekoe vreme i ne e loso.Koga se skenira se kombiniraat, obicni useri so generiranite kombinacii.Fala kenusa za predlozite te udaviv po poraki.Staviv Merlin 2.5 toj mi se sviga najvise.
tkCkkAs.jpg

Последно уредено:
ok....
swede1974tebi svaka čast....pratim te na forumu....
ali više ništa ne pišem,jer poštujem ovaj forum....ubuduće samo promatrać...
@zok2009
Ma sve je Ok. pisi sta hoces..Svako ima pravo na svoje misljenje.
Jedina stvar oko cega se oni ovde svadjaju to mi nikad necemo znati i razumeti zasto je to tako.
Meni je covek dobar i nemam na sta da ga kritikujem..e sad sto on deli liste to je njegova sposobnost ..
sto se kaze kod nas IMA SE MOZE SE.
ZNACI SKANERE U RUKE I CEPAJ

Pravila su tu da se drzimo njih ali ponekad pravila se krse zato ovi koji imaju ove iptv panele ili kako ih zovu ..novu zastitu pa sve opet iznova ....tako je i sa satelitskom znam jos kada sam kupovao one gold kartice pa fun card,silver... itd pa debox,debox2,Humah5400,season..modul6/1....pa dreambox pa je doslo snjim i Cs koji jos traje itd...
Sada imamo i iptv.....ali to tako ide vrti se u krug...uvek je bilo i bice tako.

Pozdrav i Laku noc svima !!!

evo kada dobijete,ili iskenirate ovo...onda ste kraljevi....haha.jpg lol.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom