Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
jel ovo...dok ja nađem...[DOUBLEPOST=1488413133][/DOUBLEPOST]android box je dobar za Kodi,a zavisi koliko je jak....[DOUBLEPOST=1488413672][/DOUBLEPOST]tko se javi pm,dobiva skenere....

Attachments

• narodna.jpg
    narodna.jpg
    47 KB · Прегледи: 66
Последно уредено:
Ne izvadio sam Android box spakovao u kutiju dacu ga poklon na idniot premier ha ha.
Da nebude slicajno buduci premier cuo da imas Drimbox pa spakije i tebe i Android u kutiju,a uzme ti Drimbox.
Isprobaj dali ti radi DDsubtitle Player,vrsi dobar posao za prevode na kanalima,posebno kad su filmovi i serije.

to su sve hrvatske pjesme....a,ima i skripta,gdje možeš slušati sve živo,a ako već poklanjaš android box,pokloni ga mene uz naknadu,samo mi daj na pm performanse....

sto je vam ljudi, gledam od zadnje stranice unazad ,cetiri stranice sam prešao unazad da vidim , jel koja dobra nova iptv za skenirat, a vi jedni pojedinci stalno prozivate ,bockate internationala ,a njega uopšte nema na forumu ,hehe, kako kažu kod nas, pametniji odustaje , izgleda da mu dojadilo raspravljat se sa vama,zbog toga nema nikakve koristi niko ,osim mržnje međusobno, nemam ništa protiv nikog ali tu je mjesto za strimove a ne za rasprave , da sam ja administrator ili admin dao bi ja vam nekima vjetra. pozdrav svima sa foruma koji se nesvađaju. mozda dobijem neku dobru listu od nekog člana tu ( arena bih 5 se trazi) pošto sam novi na forumu i sto sam dobar post spesnuo :lolzz:

ha ha ne se sekiraj kenusa i dvajcata gi brkaat sudii ha ha. Ne cini zoki ne e jak boksot za 25evra tolku se dobiva.kvalitet . Da kenusa go instalirav od Damir za prevodi raboti super.

e,jura1.....od kuda ti ovako znalac,pa dijeliš savjete,pa ako ti nedosaje,javi mu se na pm,dobiti ćeš odgovor odmah,i nemoj raditi razdor na forumu,jer mi smo bili i bez....mnogih,i nismo se klanjali i tražili da nas zovu car,ili kralj....stoga,za svojim sljedenicima,i doboti ćeš sve....

sto je vam ljudi, gledam od zadnje stranice unazad ,cetiri stranice sam prešao unazad da vidim , jel koja dobra nova iptv za skenirat, a vi jedni pojedinci stalno prozivate ,bockate internationala ,a njega uopšte nema na forumu ,hehe, kako kažu kod nas, pametniji odustaje , izgleda da mu dojadilo raspravljat se sa vama,zbog toga nema nikakve koristi niko ,osim mržnje međusobno, nemam ništa protiv nikog ali tu je mjesto za strimove a ne za rasprave , da sam ja administrator ili admin dao bi ja vam nekima vjetra. pozdrav svima sa foruma koji se nesvađaju. mozda dobijem neku dobru listu od nekog člana tu ( arena bih 5 se trazi) pošto sam novi na forumu i sto sam dobar post spesnuo :lolzz:
Zakasnio si prijatelju,delenje listi pocinje od 20 casova pa do 22,a rasprava i prepucavanje pocinje kad i delenje listi.Sledeci put navijes saat neka te potseti .
Zakasnijo sam i ja isto kao i ti al stacu preci mi je posao nego li bila kakva iptv lista ili skener.

zaboravio da kazem treba mi i slo2 u hd stabilna ako neko ima , vratim uslugu , na pm nick skaypa zbog razmjene lista

ha ha пратиле кришум извичник да буцка во темата, дека никој не дели листи, само царот ја има таа привилегија. Многу ниско. Еден стрим имам од темава на удп објавен 2016 во април сеуште работи.Тие стримови хдми и хдми_ехт е тоа вреди да се бара.

Последно уредено:
ja djelim posle 1.40 prvome ko se javi kome treba albanski kanali stabilni

ja dajem u 1,45 stabilne talijanske....[DOUBLEPOST=1488415439][/DOUBLEPOST]ups....ali za dobre ex yu....

Сите имате но не давате ништо исто како да немате.

zook2009 --- meni treba international jer se volim sanjim pošalit a ne svađat a uz to još koju listu dobijem ,sto sumnjam da češ mi ti poslat sta trazim , a ako se varam podjelit ču i ja sa tobom nesto stabilno , e pa da vidimo sad ko je čovjek

sota --- znam ti imaš sve i ono što nema niko :lolzz: malo se šalim , ne bockam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom