Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Citam ove postove i nemogu da verujem sve jedni te isti dolaze ovde da lece svoje frustracije,i sve za jedno te isto,liste ,kukanje, molenje,trazenje.Jednostavno sta vas briga dali ce neko trazit, molit ili klanjat za listu.Clanovi neka sami odluce sta ce ,dali ce skenirat ili ce molit za liste,znaci svaki sa svoim problemom.

Raboti li nešto sega na fan, gold i silver kartica. Tie gi imam imam i edna dreamcrypt kartica . Taa dreamcrypt e kako sim za mobilen, ima vo Dragon cam za nea posebno mesto.

Raboti li nešto sega na fan, gold i silver kartica. Tie gi imam imam i edna dreamcrypt kartica.
Kao sto je meni poznato neradi nista ako gresim neka me neko ispravi ,moze da ti posluzi da otvaras vrata ili ako imas auto zimno vreme da ocistis prozore od leda.

Ah da jos ovo ,nisi me nista udavijo sa porukama,ono sto znam, umem,zelim rado da podelim ili bilo kakav nacin da pomognem.
Moje je moto uvek bilo ako znam rado cu da pomognem ako neznam necu da odmazem.

Последно уредено:
Inace ovie Pink lol i ha ha gi ima na edna adresa na bitly rabotat dolgo vreme.

evo,zaboravili ste na Sotu....[DOUBLEPOST=1488410645][/DOUBLEPOST]pancepaki...večer dobra,ima li nešto što nisi vidio...?

nije bitno,da li je smeće...ali ih treba imati....imaš li ti možda,kakvu iptv želju....?samo da vidiš,da je sve moguće....

Koj ja ima nasata MTV1 HD 1980X1940 toj e car.Vece zoki ima ova go nemav videno denes go doznav , neides na rabota a zimas 300evra Plata-toa e car.

Последно уредено:
Uz to smece u listi imas od-do sta pozelis malte ne.... u tom je poenta...

Pozdrav
Naveo sam ova dva kanala i jesu smece,nemoj mi rec da oni na kablovsku sto imaju ova dva kanala pustaju him jos dodatno hiljadu dve hiljade kanala.[DOUBLEPOST=1488411978][/DOUBLEPOST]
nije bitno,da li je smeće...ali ih treba imati....imaš li ti možda,kakvu iptv želju....?samo da vidiš,da je sve moguće....
Ta dva kanala taman da nikad ne pogledam televiziju nebih zeleo da hi imam,i jesu smece i ostajem na moje misljenje.A ko voli da hi gleda neka hi kopira 200,300 puta u listu.

Ne znam koja rezolucija je tvoja lista mada meni mi e isto . Taa narodna TV e dobra muzicka televizija ja ima vo T2 Slovenia.

Ne izvadio sam Android box spakovao u kutiju dacu ga poklon na idniot premier ha ha.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom