Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne radi ni jedna od tih to neka strana.Ili ti to mene zajebavas.sta mi to poslao aaaaa

Nisi reko koju ćes a treba znati i pustiti listu

Poslo ovo

125.png

Radi
124.png

A jesu li ti ti ljudi rekli ko je napravio sve te skenere i pustio ih javno `?
U mnogima od njih se cak i nalazilo Mac adrese brojnih servera, i ptice na grani znaju mjenjati 2a,2b,2c....
А шта си ти то имао и гледао док се скенери нису појавили. Мољакао си по форуму као и остали док сад просипаш шупљу причу. Скенере су направили они који су их и пустили у промет, да нису можда неког требали питати за дозволу.

Svi bi htjeli da budu kraljevi, a salju liste koje ne rade[/ ze
Svi bi htjeli da budu kraljevi, a salju liste koje ne rade
zeznuo si se maloja dajem liste koje rade provjerim dali radi i dajem neobjavkjenje usere koji nisu nadjeni skaniranjem nego iz panela ,a kralj to su m eovi sa sf .ustolicili na prestolu ,da nije njih niko ziv nebi znao za mene ,cak su pisali romane o meni
[DOUBLEPOST=1488312945][/DOUBLEPOST]
А шта си ти то имао и гледао док се скенери нису појавили. Мољакао си по форуму као и остали док сад просипаш шупљу причу. Скенере су направили они који су их и пустили у промет, да нису можда неког требали питати за дозволу.
niko to nije reako samo covjek kaZe da ste vi indirektni krivci za / razvoj situacije hvala,l bogu .sad ima vise nego svi vi dupelisci sa sf ,zajedno

treba biti zahvalan ljudima koji su napravili skenere.. i naravno onima koji dijele liste... podrzavam njihov rad i trud i veoma ih cenim... da nema njih sta bi gledali ??

Pozdrav ekipi sa Kajgana foruma. Drago mi je da ste omogucili registraciju novih clanova, na ovom forumu sam naucio dosta stvari kao gost dok jos nije bila moguca registracija novih clanova. Ovim se bavim oko pola godine i uspio sam pronaci kojih 30-ak listi, neke kvalitetnije, neke bas i ne. Neke su trajale po par mjeseci, dok druge stanu jako brzo. Od svih listi koje sad imam, vecina je onih MAC listi koje su ocito predvidjene za jednog usera pa se bas i ne daju gledati. Iskreno ja bas i ne gledam televiziju, ali "azdaja" zato nadoknadi za oboje. Ostala mi je u principu jos samo Amis lista i par ovih MAC listi koje svako malo stanu pa me gore pomenuta davi. E sad, ako neko ima kakvu kvalitetniju ex-yu listu koja bi potrajala malo duze, ili ako bi mi mogao natuknuti koji bolji server za skeniranje bio bih jako zahvalan.

Jos jednom, pozdrav svima

[DOUBLEPOST=1488312945][/DOUBLEPOST]
niko to nije reako samo covjek kaZe da ste vi indirektni krivci za / razvoj situacije hvala,l bogu .sad ima vise nego svi vi dupelisci sa sf ,zajedno
А теби да ово кажем: оно што си ти мени прије годину дана дао у повјерењу - е то исто сам ја пре пар мјесеци добио од једног члана у повјерењу (и још понешто уз то), па ти сад види гдје све цури.
И не мораш ме цитирати јер тебе не спомињем и не узимам у уста, прича је постала досадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom