- Член од
- 9 септември 2016
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 4.296
evo jedinog muse sa sfkralj do kralja
hahahah ,dobro dosao ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
evo jedinog muse sa sfkralj do kralja
Poslo 5,nevide sliku da ti on poslao.To kralju salji jednu domacu hvala ti unaprijed
Das mi tu i ne trebaju mi listeMa, viroza me neka zveknula, jedva gledam !
(a, mozda je i od one pozadine)![]()
jos jedan ,sa sf hahahSve samo kraljevi, a vladavina od ku..a
Ti mozes da budes od kralja dvorska luda tu jos slobodno mjesto hehehhhehe
A jesu li ti ti ljudi rekli ko je napravio sve te skenere i pustio ih javno `?Kako da ne evo odgovornih za objavljivanje na prvom mjestu najpoznatiji i najjodgovorniji
1. International
2. tissot75
3. dsuki1966
4. elmu986
5. .....
6...
7. manje bitni
a i ti si tu negdje na listi ana e sad neznam dali ima jos neka ana
i jos neki koji se nisu mogli nositi sa ovim znanjem iako su svi oni ponovo na ovom forumu i uredno prate zbivanja. Znaci linije za skeniranje se daju na pp kao i mac linije a ne javno kako bi se hvalili pojedinci koji sve znaju i bolji su od drugih. Znaci strane linije se objavljuju javno a domace samo na pp onima koji hoce skenirati a ne javno.
Eto to nisu moje rijeci ali su mi neki ovdje prisutni ljudi objasnili i oni su naveli ove odgovorne ljude za unistavaj MAC i ostalih linija.
I eto dosli smo do toga da je svaki komentar suvisan.
pusti drug mogu ,ga supljirati u svom selu ,na asfaltu nemaju sanseA jesu li ti ti ljudi rekli ko je napravio sve te skenere i pustio ih javno `?
U mnogima od njih se cak i nalazilo Mac adrese brojnih servera, i ptice na grani znaju mjenjati 2a,2b,2c....
mirisu kad si tujos jedan ,sa sf hahah
Ne radi ni jedna od tih to neka strana.Ili ti to mene zajebavas.sta mi to poslao aaaaa.Poslo 5,nevide sliku da ti on poslao.
![]()
dodji na skypupusti drug mogu ,ga supljirati u svom selu ,na asfaltu nemaju sanse
ma jok ti odgovaras basmislio sam da si ti na toj poziciji a ono vidi,heh slobodno
evo jedinog muse sa sf
hahahah ,dobro dosao ,