- Член од
- 6 ноември 2016
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 8
Ne radi ni jedna od tih to neka strana.Ili ti to mene zajebavas.sta mi to poslao aaaaa
Nisi reko koju ćes a treba znati i pustiti listu
Poslo ovo

Radi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne radi ni jedna od tih to neka strana.Ili ti to mene zajebavas.sta mi to poslao aaaaa
ma jok ti odgovaras bas
А шта си ти то имао и гледао док се скенери нису појавили. Мољакао си по форуму као и остали док сад просипаш шупљу причу. Скенере су направили они који су их и пустили у промет, да нису можда неког требали питати за дозволу.A jesu li ti ti ljudi rekli ko je napravio sve te skenere i pustio ih javno `?
U mnogima od njih se cak i nalazilo Mac adrese brojnih servera, i ptice na grani znaju mjenjati 2a,2b,2c....
pa domacu neku salji a ne te strane sta se u to kuzim[DOUBLEPOST=1488312469][/DOUBLEPOST]Nisi reko koju ćes a treba znati i pustiti listu
Poslo ovo
![]()
Radi
![]()
Meni vec dali funkciju samo ti si u igri josma nek bude po zasluzi,ipak si ti rodjen za tu funkciju
[DOUBLEPOST=1488312945][/DOUBLEPOST]Svi bi htjeli da budu kraljevi, a salju liste koje ne rade[/ ze
zeznuo si se maloja dajem liste koje rade provjerim dali radi i dajem neobjavkjenje usere koji nisu nadjeni skaniranjem nego iz panela ,a kralj to su m eovi sa sf .ustolicili na prestolu ,da nije njih niko ziv nebi znao za mene ,cak su pisali romane o meniSvi bi htjeli da budu kraljevi, a salju liste koje ne rade
niko to nije reako samo covjek kaZe da ste vi indirektni krivci za / razvoj situacije hvala,l bogu .sad ima vise nego svi vi dupelisci sa sf ,zajednoА шта си ти то имао и гледао док се скенери нису појавили. Мољакао си по форуму као и остали док сад просипаш шупљу причу. Скенере су направили они који су их и пустили у промет, да нису можда неког требали питати за дозволу.
pa domacu neku salji a ne te strane sta se u to kuzim[DOUBLEPOST=1488312469][/DOUBLEPOST]
Meni vec dali funkciju samo ti si u igri jos
ok onda se znamohvala a mogo si rec i Mephista sa Yuwe xD
pa domacu neku salji a ne te strane sta se u to kuzim[DOUBLEPOST=1488312469][/DOUBLEPOST]
Meni vec dali funkciju samo ti si u igri jos
Hahahahah,nemoj se odma nervirati na forumuok onda se znamo
А теби да ово кажем: оно што си ти мени прије годину дана дао у повјерењу - е то исто сам ја пре пар мјесеци добио од једног члана у повјерењу (и још понешто уз то), па ти сад види гдје све цури.[DOUBLEPOST=1488312945][/DOUBLEPOST]
niko to nije reako samo covjek kaZe da ste vi indirektni krivci za / razvoj situacije hvala,l bogu .sad ima vise nego svi vi dupelisci sa sf ,zajedno