Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Na forumu ne treba punoVatre samo malo zara i gotovo sve ide u nepovrat ,
neko nema sta gledat a drugi palet liste,sta je bre drugovi cemu to ?
izgleda majtorima je tesko nosit toliko liste, onda lepo podelite nekom sto treba i moli.

A ja nema listu vec nedelju i vise cekam neko ko ce poslat?
Bi mozel i sam malku da se potrudis za lista,kolku postovi se pustija sega imame i skeneri uste da se ima volja za skeniranje i ete ja sopstvena lista.

Bi mozel i sam malku da se potrudis za lista,kolku postovi se pustija sega imame i skeneri uste da se ima volja za skeniranje i ete ja sopstvena lista.

Pancepaki bre drugaru veruj da iz jutra skeniram ali djabe jos mi nije nista naso
i ja se cudim cisto zajebancija vec sam pustio drugi server al ne vidi nikakav rezulta.

Последно уредено:
Ni meni nije ništa našlo probao sa Mac...:eek:

Ni meni nije ništa našlo probao sa Mac...:eek:
Tri servera promjenilo mac sta sam ja rekao hheh ove cete morgen naci:popce:[DOUBLEPOST=1485283231][/DOUBLEPOST]
Na forumu ne treba punoVatre samo malo zara i gotovo sve ide u nepovrat ,
neko nema sta gledat a drugi palet liste,sta je bre drugovi cemu to ?
izgleda majtorima je tesko nosit toliko liste, onda lepo podelite nekom sto treba i moli.

A ja nema listu vec nedelju i vise cekam neko ko ce poslat?
Poslao ti ja listu super toj mogu macku za rep okacit skener hihihihi:angel::oeoeoe:

Ima neko Mac datoteku sa vise kombinacija , ova ima oko 5000 to je malo cini mise
moze na PM:aplauz:

A da probas so wot na port 80 garant ke nabodes nesto
Pancepaki bre drugaru veruj da iz jutra skeniram ali djabe jos mi nije nista naso
i ja se cudim cisto zajebancija vec sam pustio drugi server al ne vidi nikakav rezulta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom