El mogu ja da dobijem tu lopatu bez drske da probamSve si dobio vjeruj samo pokreni
Sta radis sa listom kad ti posaljem kamo ju stavis da gledas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
El mogu ja da dobijem tu lopatu bez drske da probamSve si dobio vjeruj samo pokreni
Sta radis sa listom kad ti posaljem kamo ju stavis da gledas?
super samo naprijed[DOUBLEPOST=1484690011][/DOUBLEPOST]Svađe prepucavanja hvalisanja itd. Da mnoge ne znam mislio bi da se radi o deci . Stidite se dupeta kad obraza nemate . Nastavite sa svađama i podeliću sve skenere , ali ne samo skenere već i detaljna video uputstva kako se sa njima radi i kombo koje vi možete samo da sanjate . Ne zato što to želim i hoću da nekom napakostim već zato što ste dosadni sa vašim hvalisanjima . Toliko od mene .
misa zvezda jesi ok ,[DOUBLEPOST=1484690141][/DOUBLEPOST]Za onog sto preti da ce objaviti sve skenere, cak i uputstva kako se radi, i combo i sve.
HAHAHAHAHAHHAHAHA
haha sve sto sam mu davao na pm plus te objavljenje vigor hahahaha[DOUBLEPOST=1484690256][/DOUBLEPOST]Auuu nekom ste stali na zulj http://www.gletvuzivo.pw/p/iptv-kanali.html
evo nam sote napokn se docepao drugog nikaSvađe prepucavanja hvalisanja itd. Da mnoge ne znam mislio bi da se radi o deci . Stidite se dupeta kad obraza nemate . Nastavite sa svađama i podeliću sve skenere , ali ne samo skenere već i detaljna video uputstva kako se sa njima radi i kombo koje vi možete samo da sanjate . Ne zato što to želim i hoću da nekom napakostim već zato što ste dosadni sa vašim hvalisanjima . Toliko od mene .
To ti misliš .Nisto ti nema da podelis bidejki nemas nisto od toa za sto se falis
umrela cigankata sto te falese pa aj samiot da se pofalis
To ti misliš .
U tome i jeste problem vas pojedinaca što mislite da ima samo onaj ko se hvali ili slika to što ima . Imaju ljudi druže moj mnogo više od vas hvalisavaca . Reći ću ti samo ovo ja ne slikam to što imam a ako objavim hmmmmm ostaste i bez ts i bez mak listi . Za deo alata koje imam pitaj internationala on ti može potvrditi - to je ono što on zna a što ne zna hmmm to možeš samo da sanjaš.
ako imas lista za davanje slobodno isprati edna na pmajde uste nekoj den ke skenirate posle na kukavo leto siteke kukate davaj lista brat
pozdrav
E drug pa mi se znamo imam te na skype sad sam se sjetio ,a ti si taj heheeheh majko milaajde uste nekoj den ke skenirate posle na kukavo leto siteke kukate davaj lista brat
pozdrav
E prijatelju moj!Poceo si sa kritikama sto se pojedinci hvale, a zavrsio si tako sto si poceo da se hvalis kao niko pre tebe.E stvarno Ajnstajn je bio u pravu kad je rekao da je ljudksa glupost bezzzzzzkonacnaaaaaaa.Vidis trn u ucima drugih a balvan u tvojim ocima ne vidis.Zato prije pustanja jezika u pogon proveri dali je mo.zak ukljucen.Ne bildaj svoje ego i ne ce ti smetati sta drugi imaju sa cime da se pohvale.Sve sto zelis, daj drugima i to ce ti se vratiti.Citavo vreme dajse kritike , zato i to ti se vraca.To ti misliš .
U tome i jeste problem vas pojedinaca što mislite da ima samo onaj ko se hvali ili slika to što ima . Imaju ljudi druže moj mnogo više od vas hvalisavaca . Reći ću ti samo ovo ja ne slikam to što imam a ako objavim hmmmmm ostaste i bez ts i bez mak listi . Za deo alata koje imam pitaj internationala on ti može potvrditi - to je ono što on zna a što ne zna hmmm to možeš samo da sanjaš.
Ma on tako od nekad nemoze da odoli mi koji ga znamo vec se ne obaziremo na to nama je ko kad ti neko veli dobar dan samo se naklonisE prijatelju moj!Poceo si sa kritikama sto se pojedinci hvale, a zavrsio si tako sto si poceo da se hvalis kao niko pre tebe.E stvarno Ajnstajn je bio u pravu kad je rekao da je ljudksa glupost bezzzzzzkonacnaaaaaaa.Vidis trn u ucima drugih a balvan u tvojim ocima ne vidis.Zato prije pustanja jezika u pogon proveri dali je mo.zak ukljucen.Ne bildaj svoje ego i ne ce ti smetati sta drugi imaju sa cime da se pohvale.Sve sto zelis, daj drugima i to ce ti se vratiti.Citavo vreme dajse kritike , zato i to ti se vraca.
E drug pa mi se znamo imam te na skype sad sam se sjetio ,a ti si taj heheeheh majko mila
Bas sam danas pricao sa drugom kako si trazio nekad dilere za iptv
ne koristim ja alatke nemam zuljeve kod mene ruke ko kod doktora ginekologa heheh@dsuki1966 hajde posalji tu alatku