imas pm i super listu
momci puno puno hvala za vrhunske listeImas i od mene listu.
pozz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas pm i super listu
momci puno puno hvala za vrhunske listeImas i od mene listu.
pozz.
imas pm i super listu
moze passart nije nikakva tajna ima ga na njihovoj stranici nevrjedi bez usera sa mog droboxa
https://www.dropbox.com/s/i52agprmkst4r8u/IPTV ART.msi?dl=0[DOUBLEPOST=1484675957][/DOUBLEPOST]
objavio bi da smijes
Nisto ti nema da podelis bidejki nemas nisto od toa za sto se falisSvađe prepucavanja hvalisanja itd. Da mnoge ne znam mislio bi da se radi o deci . Stidite se dupeta kad obraza nemate . Nastavite sa svađama i podeliću sve skenere , ali ne samo skenere već i detaljna video uputstva kako se sa njima radi i kombo koje vi možete samo da sanjate . Ne zato što to želim i hoću da nekom napakostim već zato što ste dosadni sa vašim hvalisanjima . Toliko od mene .
i ja bimoze pass
Poz zok jel ide ono jesi rijesio heheeh onaj sto rekao da vadim liste ko da kopam po grabama se izvinuo nakon sto nije rijesio zadatak sta ces sve sam mu daosvima lijepa večer,vidim da je tu veselo,a mene nema,ima li kakav skener za mene,ili prava lista....?
Ma bobanku nista od toga nije prvi ni zadnji.Tehnologija ti napreduje.Jedan moj sused komsija cuvao novac u sanduku i nakon njegove smrti otvorili znas koje bogastvo ali vrijeme novcu isteklo tako ti i sa skenerimaNisto ti nema da podelis bidejki nemas nisto od toa za sto se falis
umrela cigankata sto te falese pa aj samiot da se pofalis
Mozda bi i islo nekako ali si mi ti dsuki dao lopatu bez drske i nemoze se tako kopati.daj neko uputstvo za upotrebu ili ti ga za kopanjePoz zok jel ide ono jesi rijesio heheeh onaj sto rekao da vadim liste ko da kopam po grabama se izvinuo nakon sto nije rijesio zadatak sta ces sve sam mu daovidi covjek da nije ko na papiru[DOUBLEPOST=1484686000][/DOUBLEPOST]
Ma bobanku nista od toga nije prvi ni zadnji.Tehnologija ti napreduje.Jedan moj sused komsija cuvao novac u sanduku i nakon njegove smrti otvorili znas koje bogastvo ali vrijeme novcu isteklo tako ti i sa skenerima
nema razlike
Sve si dobio vjeruj samo pokreniMozda bi i islo nekako ali si mi ti dsuki dao lopatu bez drske i nemoze se tako kopati.daj neko uputstvo za upotrebu ili ti ga za kopanje
Pozdrav
Ma nismo taj inace takav tip postavlja bilo mu nekoliko susnih mjeseciAuuu nekom ste stali na zulj http://www.gletvuzivo.pw/p/iptv-kanali.html