Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
odkad njihovu listu nisam video jeli rad jos
nedaj boze to bese sangajci ili ti narodna je li tako meni su oni kad sam imo priliku da ih koristim i ako su liste bile javne dok su radile radile poprilicno dobro
oni gradina1,balkanstream,s1.bostv,.xmaster-iptv.dyndns,minitv.noip,rapid, i balkantv.co.uk po meni su od listi koje sam imo priliku da probam najbolje

posto nisam imo priliku da ih probam ove bitkananeretvi i twobrothers a u zadnje vreme cesto se pominju i traze jesu one stvarno tako dobre kakve su u odnosu ove sto sam nabrojo

neko mi je reko da su ove xmaster-iptv.dyndns,minitv.noip ugasene je li tacno

bar za mene pm ti neradi
imas pm i super listu

odkad njihovu listu nisam video jeli rad jos
nedaj boze to bese sangajci ili ti narodna je li tako meni su oni kad sam imo priliku da ih koristim i ako su liste bile javne dok su radile radile poprilicno dobro
oni gradina1,balkanstream,s1.bostv,.xmaster-iptv.dyndns,minitv.noip,rapid, i balkantv.co.uk po meni su od listi koje sam imo priliku da probam najbolje

posto nisam imo priliku da ih probam ove bitkananeretvi i twobrothers a u zadnje vreme cesto se pominju i traze jesu one stvarno tako dobre kakve su u odnosu ove sto sam nabrojo

neko mi je reko da su ove xmaster-iptv.dyndns,minitv.noip ugasene je li tacno

bar za mene pm ti neradi
Imas i od mene listu.
pozz.

Svađe prepucavanja hvalisanja itd. Da mnoge ne znam mislio bi da se radi o deci . Stidite se dupeta kad obraza nemate . Nastavite sa svađama i podeliću sve skenere , ali ne samo skenere već i detaljna video uputstva kako se sa njima radi i kombo koje vi možete samo da sanjate . Ne zato što to želim i hoću da nekom napakostim već zato što ste dosadni sa vašim hvalisanjima . Toliko od mene .

Svađe prepucavanja hvalisanja itd. Da mnoge ne znam mislio bi da se radi o deci . Stidite se dupeta kad obraza nemate . Nastavite sa svađama i podeliću sve skenere , ali ne samo skenere već i detaljna video uputstva kako se sa njima radi i kombo koje vi možete samo da sanjate . Ne zato što to želim i hoću da nekom napakostim već zato što ste dosadni sa vašim hvalisanjima . Toliko od mene .
Pali sta se mene tice ja ti dopustam izvolis dobro dosao

Потпишувам се што кажа човеков.Јас лично имам 53 години и сакам да гледам ип тв ако може безплатно.Зошто да им плаќам на нашиве лопови.Меѓутоа ова што се прави на форумов е испод секое ниво.Би сакал членот Extrime007 да ми прати некоја алатка за скенирање,упатсво како тоа се прави за да си најдам листа за моја душа,што јас ќе ја гледам.се разбира ако може.Ако не може сите да сте живи и здрави на форумов.Има и повжни работи во животот од ип стримови.Поздрав до сите добронамерни членови на форумов.

се добро напишано,ама сепак она ,"нашите лопови"",е излишно и не доликува,секој вложува некаков труд и сака да заработи

Марко Цепенков
Не ми беше намерата никого да навредам.Само го каувам моето мислење дека за парите што ги наплаќаат даваат малку.Мислев на вип и т хоме или како веќе се викаат.
позз

Pozdrav svima,
Htedoh samo da napisem da sam od korisnika international dobio listu septembra, koja je radila do pre par dana.
Zahvaljujem se.
Ako ima jos neka slobodna lista, unapred Hvala.
Goran.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom