Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
zanima me da li ima neko listu sa crtanim filmovima. I jos nesto, kako spisak kanala da pretvotim u url?
hvala unapred

Ukratko
"NEW" liste u kojima su RTCG 1 i RTCG 2 ali NE ove koje su svima poznate... takodjer postoje i one u kojima imate Cinestar Fantasy i jos mnogo tog .... eh zaboravi napisat takodjer Makedonija programi....

Pozdrav

international
ak trazis jednu sekretaricu ja poznam jednu a znade i po koju cajku da otpeva ,po potrebi
Nemoj sakretaricu ce da ga ubije njegova ja ga ne mislim salno braniti hihihihiihii[DOUBLEPOST=1480280107][/DOUBLEPOST]
Mutne su ovo vode ! ;)
Treba znati plivati u mutnim vodama ! :D
Ko ima zelju, sposobnosti i pomalo znanja, plivace i kereci ! :LOL:
De si ti stara krntijo vidim da mi koketiras sa zenskim svijetom kad mene nema doma :D

Heh jos nesta ... liste sa User/Pass polako al sigurno izlaze iz mode... ocu reci sve se to gleda i jos vise na sigurniji i bolji nacin a to znaci tu vam ni masta NE pomaze a kamoli ono user1/pass2
user123/pass123
Tj. Status /udp/
Itd.... cinjenica i istina.....
Pozdrav

Ај некој нека пушти добра листа со спортски и филмски канали на ПП,ама да трае листата подолго време.Имам една ама ми се гаси на секои 10 секунди(броев).Битно ми е да ги има ХБО Синестар,Арена Спорт(по можност ХД) Спорт Клуб,Беин Спорт....

Mnogo gneva za jednog coveka koji ima hobi.Ne bildaj EGO vec uzdizi dusu.Ako ne znas onda ogledaj se na INTERNATIONAL-A.
Vidi ja nekim slucajom poznam obadvojicu internationala vec dvije godine o njemu ste sve rekli uvijek tu za malog covjeka, vec znam i koliko spava heheheh. Tissuta75 nesto krace decko je isto super isto ima znanje veliko i daj boze da vas ima vise takvih;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom