Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj sakretaricu ce da ga ubije njegova ja ga ne mislim salno braniti hihihihiihii[DOUBLEPOST=1480280107][/DOUBLEPOST]international
ak trazis jednu sekretaricu ja poznam jednu a znade i po koju cajku da otpeva ,po potrebi
De si ti stara krntijo vidim da mi koketiras sa zenskim svijetom kad mene nema domaMutne su ovo vode !
Treba znati plivati u mutnim vodama !
Ko ima zelju, sposobnosti i pomalo znanja, plivace i kereci !![]()
Manje skitaj !Nemoj sakretaricu ce da ga ubije njegova ja ga ne mislim salno braniti hihihihiihii[DOUBLEPOST=1480280107][/DOUBLEPOST]
De si ti stara krntijo vidim da mi koketiras sa zenskim svijetom kad mene nema doma![]()
Vidi ja nekim slucajom poznam obadvojicu internationala vec dvije godine o njemu ste sve rekli uvijek tu za malog covjeka, vec znam i koliko spava heheheh. Tissuta75 nesto krace decko je isto super isto ima znanje veliko i daj boze da vas ima vise takvihMnogo gneva za jednog coveka koji ima hobi.Ne bildaj EGO vec uzdizi dusu.Ako ne znas onda ogledaj se na INTERNATIONAL-A.
Legenda.podjeljena 500 jubilarna lista ,idemo dalje ,pozdrav za sve