- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 959
- Поени од реакции
- 1.729
Ziveo KraljSvaka cast international![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ziveo KraljSvaka cast international![]()
Hvala za misljenje,svi smo mi odrasli dovoljno da budemo realni i postujemo druge ma sta i kako cinili i ako nam se to ponekad nesvidja ali sve ovo ce proc puno nas se nece nikad upoznat ali sto se mene tice jedno ostaje , nezelim nikog zajebat a ako ne pomognemo nismo ni duzni medjutim tu se i jesmo prijavili da se druzimo i pomazemo ... Ja se danas napisa brate ko za 2 god.. Pozzz Duski1966 i svim ljudima dobre volje ...Vidi ja nekim slucajom poznam obadvojicu internationala vec dvije godine o njemu ste sve rekli uvijek tu za malog covjeka, vec znam i koliko spava heheheh. Tissuta75 nesto krace decko je isto super isto ima znanje veliko i daj boze da vas ima vise takvih![]()
imas pmIntrnacional ako ste raspolozeni posaljite i meni jednu listu i ako nisam zasluizijo . Unapred hvala i lijep pozdrav
imas pminternational... ako mozes i jednu meni poslati... zahvala...
HVALA za pomos znam da smo sve probali zato i pitam na forumu dali neko ima isti problem .POZ MY FRIENDamos ja sam pokusao da ti pomognem koliko sam ,mogao ,.nije moguce da ti njedna neradi ,a drugima radi ,,ja sam svoje probao imas neki problem drug ,tebi s smrzava drugim radi i to je to