Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vidi ja nekim slucajom poznam obadvojicu internationala vec dvije godine o njemu ste sve rekli uvijek tu za malog covjeka, vec znam i koliko spava heheheh. Tissuta75 nesto krace decko je isto super isto ima znanje veliko i daj boze da vas ima vise takvih;)
Hvala za misljenje,svi smo mi odrasli dovoljno da budemo realni i postujemo druge ma sta i kako cinili i ako nam se to ponekad nesvidja ali sve ovo ce proc puno nas se nece nikad upoznat ali sto se mene tice jedno ostaje , nezelim nikog zajebat a ako ne pomognemo nismo ni duzni medjutim tu se i jesmo prijavili da se druzimo i pomazemo ... Ja se danas napisa brate ko za 2 god.. Pozzz Duski1966 i svim ljudima dobre volje ...

Intrnacional ako ste raspolozeni posaljite i meni jednu listu i ako nisam zasluizijo . Unapred hvala i lijep pozdrav

Голема Благодарност до INTERNATIONAL
THE BEST :) Едно прашање до сите на форумов !!!
листата работи одлично преку ден навечер се смрзнуваат скоро сите канали bufering ?
дали е проблем што сите гледаат одеднаш или проблем со серверот ?

Sto bi onaj kod komsija rek'o - necete se pokaljati - ako idete po betonu ! :D

Internacional zahvaljujem se na poslatoj listi , radi odlicno , nisam nikad video ovako lijepu listu i da ovako lijepo radi , hvala jos jednom i zdravo bijo

Голема Благодарност до INTERNATIONAL
THE BEST :) Едно прашање до сите на форумов !!!
листата работи одлично преку ден навечер се смрзнуваат скоро сите канали bufering ?
дали е проблем што сите гледаат одеднаш или проблем со серверот ?[DOUBLEPOST=1480285074][/DOUBLEPOST]INTERNATIONAL тврди дека е до интернет провајдерот.Пробано е на 3 различни провајдери ТЕЛЕКАБЕЛ,ТЕЛЕКОМ,НЕОТЕЛ исто на сите навечер многу од каналите смрзнуваат.

amos ja sam pokusao da ti pomognem koliko sam ,mogao ,.nije moguce da ti njedna neradi ,a drugima radi ,,ja sam svoje probao imas neki problem drug ,tebi s smrzava drugim radi i to je to

Последно уредено:
amos ja sam pokusao da ti pomognem koliko sam ,mogao ,.nije moguce da ti njedna neradi ,a drugima radi ,,ja sam svoje probao imas neki problem drug ,tebi s smrzava drugim radi i to je to
HVALA za pomos znam da smo sve probali zato i pitam na forumu dali neko ima isti problem .POZ MY FRIEND

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom