Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
international hvala,super lista,ponecu je sa sobom u spaniju (14dana)hvala ,svima koji su mi juce ,dali listu ,
![]()
Ništa posebno. 16 osnovnih kanala.nesto vredno ovde 91.102.228.199
ko zna?hvala
Na koji nacin se to provjerava ako smijem pitati, malo edukacije za nas sto nismo neki strucnjaci mislim da nebih bilo na odmet. Pozdrav.Ništa posebno. 16 osnovnih kanala.
A koja e ovaa programa vo black?Pa kad gleda vidi se 1 konekcija kad negleda mema ni jedne konekcije znaci 0 znaci ja onda nesmetano gledam ako i on pocne gledati meni pocnu preskakati kanali ja onda izadem iako cesto uspijevaju dvije konekcije bez problema. Takve liste sa jednom dozvoljenom konekcijom nije vrijedno ni dijeliti jer nikome nije od koristi.
Прегледај го приврзокот 160230
akonte mogu zamoliti za jednu nasu listu dok ja ne pocnem sam sebi nalazitiZavisi, za neke servere netreba proxy, nikada ne banuju, tako da ide brze bez proxy. A za druge treba proxy jer blokiraju IP posle jedan ili 100 pokusaja.
Perfect player е најдобар за андроид бокс,на ТВ со андроид,немам пробано,ама ако работи добро,ИПТВ од Софрониев,perfect player,ќе работи уште подоброLAZY IPTV
Код:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazycatsoftware.iptv&hl=sr
Evo i ja sam proverio sta ima. A kako? Vrlo lako. Usao sam preko logina koji je vrlo lak, tj. user i pass su lakiNa koji nacin se to provjerava ako smijem pitati, malo edukacije za nas sto nismo neki strucnjaci mislim da nebih bilo na odmet. Pozdrav.
Slazem se sa tobom....ako ima ko tj ako je raspolozen da podjeli to znanje il javno il na pm....Na koji nacin se to provjerava ako smijem pitati, malo edukacije za nas sto nismo neki strucnjaci mislim da nebih bilo na odmet. Pozdrav.
Znaci nista bez dobre kombo liste....kako ljudi provale il kako uopste dodju do recimo sifre sa 5-7kombinacija brojevi slova?????Evo i ja sam proverio sta ima. A kako? Vrlo lako. Usao sam preko logina koji je vrlo lak, tj. user i pass su laki![]()
![]()
E sad ko zna zna
![]()
potrazite na google default user-pass,pozdrav!Znaci nista bez dobre kombo liste....kako ljudi provale il kako uopste dodju do recimo sifre sa 5-7kombinacija brojevi slova?????