pogledas broj konekcijaKako znas da i on gleda tu listu pa se iskljucis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pogledas broj konekcijaKako znas da i on gleda tu listu pa se iskljucis
Vec sam jedanputa molio za pomoc jer imam iMAC comp i niko nista vec par dana,dajte mi neku listu jer ja nemogu sa iMAC nista da skeniran niti znam kako se sa MAC radi pa ako neko zna molim da mi pomocne.Hvala!
Pa kad gleda vidi se 1 konekcija kad negleda mema ni jedne konekcije znaci 0 znaci ja onda nesmetano gledam ako i on pocne gledati meni pocnu preskakati kanali ja onda izadem iako cesto uspijevaju dvije konekcije bez problema. Takve liste sa jednom dozvoljenom konekcijom nije vrijedno ni dijeliti jer nikome nije od koristi.Kako znas da i on gleda tu listu pa se iskljucis
Hvala prijatelju,danas cu sve da isprobam.Hvala puno,sramota me vise traziti listeJa koristim samo macOS i sve moze da se skenira preko njega.
Ako hoces direkno na macOS da skeniras mozes sa Wget ou terminal, evo kako:
https://coolestguidesontheplanet.com/install-and-configure-wget-on-os-x/
Ako hoces da koristis programe kao Sentry onda ti traba Parallel Desktop, koji se lako nadje krekovan:
![]()
pogledas broj konekcija
Kod vecine OTT Player radi i bez koda koji dobijes na telefon. Ja nikad nisam registrovo br. telefona i nikada nisam dobio kod a gledam preko OTT normalno vec vise od godinu dana...jel zna neko neki dobar player za smart tv koi dobro radi da instaliram ottplayer nemogu dobiti cod
Istina ja sam ga prije dva dana instalirao na smart tv i nije mi nista trazio a uredno gledam kanale jedino liniju ubacujem preko tv-a jer na njihovoj stranici nikako da skuzim kako povezati sa tv-om.Kod vecine OTT Player radi i bez koda koji dobijes na telefon. Ja nikad nisam registrovo br. telefona i nikada nisam dobio kod a gledam preko OTT normalno vec vise od godinu dana...
i ti ne koristis proxy. nece da skenira bas svaki server ako mu ne ubacim proxy ??, sta to znaci??Ja koristim samo macOS i sve moze da se skenira preko njega.
Ako hoces direkno na macOS da skeniras mozes sa Wget ou terminal, evo kako:
https://coolestguidesontheplanet.com/install-and-configure-wget-on-os-x/
Ako hoces da koristis programe kao Sentry onda ti traba Parallel Desktop, koji se lako nadje krekovan:
![]()
pre je radio super sad nemogu liste da ubacim idem u stranicu na play list ono trazi i prazno ne da ni da udzem to tamoKod vecine OTT Player radi i bez koda koji dobijes na telefon. Ja nikad nisam registrovo br. telefona i nikada nisam dobio kod a gledam preko OTT normalno vec vise od godinu dana...
IPTV plava ikona od Sofronova...ima za android tv.Кажете некоја апликација во која може да се стави листа, на андроид тв. Ми треба нешто слично на OTT player???[DOUBLEPOST=1479730931][/DOUBLEPOST]И почитувајте ја малку повеќе кирилицата![]()
Кажете некоја апликација во која може да се стави листа, на андроид тв. Ми треба нешто слично на OTT player???[DOUBLEPOST=1479730931][/DOUBLEPOST]И почитувајте ја малку повеќе кирилицата![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazycatsoftware.iptv&hl=sr
Zavisi, za neke servere netreba proxy, nikada ne banuju, tako da ide brze bez proxy. A za druge treba proxy jer blokiraju IP posle jedan ili 100 pokusaja.i ti ne koristis proxy. nece da skenira bas svaki server ako mu ne ubacim proxy ??, sta to znaci??