Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vec sam jedanputa molio za pomoc jer imam iMAC comp i niko nista vec par dana,dajte mi neku listu jer ja nemogu sa iMAC nista da skeniran niti znam kako se sa MAC radi pa ako neko zna molim da mi pomocne.Hvala!

Vec sam jedanputa molio za pomoc jer imam iMAC comp i niko nista vec par dana,dajte mi neku listu jer ja nemogu sa iMAC nista da skeniran niti znam kako se sa MAC radi pa ako neko zna molim da mi pomocne.Hvala!

Ja koristim samo macOS i sve moze da se skenira preko njega.
Ako hoces direkno na macOS da skeniras mozes sa Wget ou terminal, evo kako:
https://coolestguidesontheplanet.com/install-and-configure-wget-on-os-x/

Ako hoces da koristis programe kao Sentry onda ti traba Parallel Desktop, koji se lako nadje krekovan:
46331346copie.jpg

Kako znas da i on gleda tu listu pa se iskljucis
Pa kad gleda vidi se 1 konekcija kad negleda mema ni jedne konekcije znaci 0 znaci ja onda nesmetano gledam ako i on pocne gledati meni pocnu preskakati kanali ja onda izadem iako cesto uspijevaju dvije konekcije bez problema. Takve liste sa jednom dozvoljenom konekcijom nije vrijedno ni dijeliti jer nikome nije od koristi.

2016-11-21_104924.png

Kod vecine OTT Player radi i bez koda koji dobijes na telefon. Ja nikad nisam registrovo br. telefona i nikada nisam dobio kod a gledam preko OTT normalno vec vise od godinu dana...
Istina ja sam ga prije dva dana instalirao na smart tv i nije mi nista trazio a uredno gledam kanale jedino liniju ubacujem preko tv-a jer na njihovoj stranici nikako da skuzim kako povezati sa tv-om.
Sad imam tri iptv aplikacije sa tri razlicite liste.

Кажете некоја апликација во која може да се стави листа, на андроид тв. Ми треба нешто слично на OTT player???[DOUBLEPOST=1479730931][/DOUBLEPOST]И почитувајте ја малку повеќе кирилицата :)

Kod vecine OTT Player radi i bez koda koji dobijes na telefon. Ja nikad nisam registrovo br. telefona i nikada nisam dobio kod a gledam preko OTT normalno vec vise od godinu dana...
pre je radio super sad nemogu liste da ubacim idem u stranicu na play list ono trazi i prazno ne da ni da udzem to tamo

Kako doci do PanelHackera????[DOUBLEPOST=1479731129][/DOUBLEPOST]
Кажете некоја апликација во која може да се стави листа, на андроид тв. Ми треба нешто слично на OTT player???[DOUBLEPOST=1479730931][/DOUBLEPOST]И почитувајте ја малку повеќе кирилицата :)
IPTV plava ikona od Sofronova...ima za android tv.

LAZY IPTV

Код:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazycatsoftware.iptv&hl=sr

i ti ne koristis proxy. nece da skenira bas svaki server ako mu ne ubacim proxy ??, sta to znaci??
Zavisi, za neke servere netreba proxy, nikada ne banuju, tako da ide brze bez proxy. A za druge treba proxy jer blokiraju IP posle jedan ili 100 pokusaja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom