Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa bolje je sto me nisi nigdje video prije hahaha nisam ja odgovarao sam sebi to sam pogresio pa mi se nije dalo da ispravljam a svi ste vi interesantni na ovom forumu a ne samo ja hahahaPak pocnuva starata prikaska za internacional dsuki i drugite.Batkava ako go interesira tolku iako ne veruvam,ima sosema druga pozadina,pravete si objasnuvanje vo inbox.Ovoj dajliste interesen clen si odgovara sam na sopstvenite postovi,toa prvpat go gledam na nekoj forum.
Moze li se nekako doci do ti skenera ili skeneraO skeniranju .... nada ne palim cesto comp i ne skeniram cesto al eto upalio i malo se zabavljao da ubijem dosadu
Sa sam pronasao?
Nije ni 30% iskenirano onako kako bi trebao da idem do kraja svih mogucnosti i gle83 frisko iskenirane liste
samo je jedan skener u pitanju a da ih ima vise ima .... sta bi bilo kad bi sve skenere upotrijebio koje imam ???? NE smijem ni da zamislim
Прегледај го приврзокот 158985
Прегледај го приврзокот 158986
Ni jedan U/P NIJE isti svi razliciti
toliko............
Pozdrav
Pak pocnuva starata prikaska za internacional dsuki i drugite.Batkava ako go interesira tolku iako ne veruvam,ima sosema druga pozadina,pravete si objasnuvanje vo inbox.Ovoj dajliste interesen clen si odgovara sam na sopstvenite postovi,toa prvpat go gledam na nekoj forum.
Kako malo teze nerazumijem sta treba da se uradi da bi se dobio skenerMalo "tjeze" doc do tih skenera
Pozdrav
ufff tesko onom ko se sam hvali
Izgleda da jeste dozvoljeno neplaca se porez samo pucajMoze li mi neko odgovoriti, da li je hvaljenje, u ovoj temi na forumu dozvoljeno ?!
A bas je tesko proveriti dal idu liste van. Hocete da budete "hakeri" a osnovne stvari ne znate da proverite.Toj na sota dobar skener e moze i drugi clenovi go imaat, no na tri mesta idat listite sto gi skenira.
Malo "tjeze" doc do tih skenera
Pozdrav
Ako idu, idu na pravo mjesto ... mene to ne interesuje..... ima i druge metode gdje liste NE idu nikome samo meniToj na sota dobar skener e moze i drugi clenovi go imaat, no na tri mesta idat listite sto gi skenira.