Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo !!!

Interesuju me Bugarski kanali .....ima li neko adrese ili kako se traze njihovi kanali jer u svim listama njih nema.. ima samo udp adrese

Moze i na pp

Pozdrav

O skeniranju .... nada ne palim cesto comp i ne skeniram cesto al eto upalio i malo se zabavljao da ubijem dosadu

Sa sam pronasao?

Nije ni 30% iskenirano onako kako bi trebao da idem do kraja svih mogucnosti i gle ;) 83 frisko iskenirane liste ;) samo je jedan skener u pitanju a da ih ima vise ima .... sta bi bilo kad bi sve skenere upotrijebio koje imam ???? NE smijem ni da zamislim

skener liste u p.png
skener liste up 2.png
Ni jedan U/P NIJE isti svi razliciti :)

toliko............

Pozdrav

Последно уредено:
Pak pocnuva starata prikaska za internacional dsuki i drugite.Batkava ako go interesira tolku iako ne veruvam,ima sosema druga pozadina,pravete si objasnuvanje vo inbox.Ovoj dajliste interesen clen si odgovara sam na sopstvenite postovi,toa prvpat go gledam na nekoj forum.
Pa bolje je sto me nisi nigdje video prije hahaha nisam ja odgovarao sam sebi to sam pogresio pa mi se nije dalo da ispravljam a svi ste vi interesantni na ovom forumu a ne samo ja hahaha
LP[DOUBLEPOST=1477854667][/DOUBLEPOST]
O skeniranju .... nada ne palim cesto comp i ne skeniram cesto al eto upalio i malo se zabavljao da ubijem dosadu

Sa sam pronasao?

Nije ni 30% iskenirano onako kako bi trebao da idem do kraja svih mogucnosti i gle ;) 83 frisko iskenirane liste ;) samo je jedan skener u pitanju a da ih ima vise ima .... sta bi bilo kad bi sve skenere upotrijebio koje imam ???? NE smijem ni da zamislim

Прегледај го приврзокот 158985
Прегледај го приврзокот 158986
Ni jedan U/P NIJE isti svi razliciti :)

toliko............

Pozdrav
Moze li se nekako doci do ti skenera ili skenera
Ako to ne koristis aljudi koji bi koristili nemaju to
LP

Последно уредено:
Pak pocnuva starata prikaska za internacional dsuki i drugite.Batkava ako go interesira tolku iako ne veruvam,ima sosema druga pozadina,pravete si objasnuvanje vo inbox.Ovoj dajliste interesen clen si odgovara sam na sopstvenite postovi,toa prvpat go gledam na nekoj forum.

Чудни човечиња ти се овие испратени од СФ да спамираат тука,и кога ги нема споменатите членови тие им пречат. Ама еве колку за нивна информација Дсуки и Интернатионал и понатаму даваат листи на луѓе на кои им треба навистина листи само на друго место а не тука.Овој па ИПТВкилер чиниш на форумов е од неговото создавање па со доаѓањето на дсуки и интернатионал му се пореметил мирот тука па секој нивни пост го пријавувал само и само со една цел да ги отстранат од форумов.Не ми е јасно како тој досега не добил бан кога скоро во секој пост ги спомнува,напаѓа спомнатите членови.
Ама нели тоа си е цената да се биде член на еден ВИП клуб,ќе бидеш потрчко ако сакаш добри листи

Toj na sota dobar skener e moze i drugi clenovi go imaat, no na tri mesta idat listite sto gi skenira.

Ovdje se VI hvalite stalno "Cast izuzetcima"... svaki Dan se neko hvali kako ima ovo ili ono ... kako skenirate i dolazite do lista itd... sta ima lose u tom ako se kaze kontra od onog sto neki ovdje iz dana u Dan potenciraju

Ja sam nakon dugog vremena eto napisao to sa skenerom a ko misli drugacije nek mi pokaze kad sam zadnji put o skeneru i slikama postao kako se skenira i da se nadju liste ja se eto tog posta NE sjecam.....

Skener koji sam slikao NISAM JA Autor tog skenera tj. Nije moj da jeste drage volje bi podijelio sa nekim clanovima ali... sustina je da vam treba dobra kombo lista da bi pronasli dobre liste

Ja ne stavljam ovdje javno liste ali zato za kog smatram da je OK posaljem listu na Pm ili nekim drugim putem

Pozdrav

Toj na sota dobar skener e moze i drugi clenovi go imaat, no na tri mesta idat listite sto gi skenira.
Ako idu, idu na pravo mjesto ... mene to ne interesuje..... ima i druge metode gdje liste NE idu nikome samo meni ;)NIKAD mi nije bilo zao bilo koje liste jer... to je nebitna stvar u mom zivotu koja je od danas na sutra prolazna... ima mnogo vise bitnijih stvari u zivotu od lista i ovog svega oko IPTV

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom