bobanku
Macedonia timeless
- Член од
- 16 септември 2012
- Мислења
- 2.087
- Поени од реакции
- 2.048
- Локација
- Kumanovo, Macedonia
- Веб-сајт
- forum.kajgana.com
ahabobanku ovoj e serverot http://ip100.ign.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ahabobanku ovoj e serverot http://ip100.ign.............
dobri moj drug, ja se zahvaljujem, jos uvek ide dsuki, internacional,..................... i ostali za liste, za IT boki ,d3n1s, losmij,............................................ostali su ostali, ja ucestvujem da je vise raje@gale50950 u sanducicu te ceka za dokumentarni onaj francuski ako ga ko vidi nek mu kaze jer ga nema nesto ovdje![]()
Onda najbolje da forumi ove vrste postanu dobrotvorna drustva !za sada na ovom forumu sem nekih test liosta i hvaljenja samih sebe nista drugo nisam procitala,svaka cast pojedincima,na svakoj stranici imate po nekoliko njih koji govore kako imaju bezbroj lista,kako im sve rade,kako oini eto daju te liste na pp a kad potrazis ops izvini nemam ili nemogu da ti dam bas te kanale,ako vam je vec stalo da se hvalite onda otvorite novu temu sa nazivom "ja imam liste i nedam nikom" i kraj price,ako smo vam mi sto trazimo liste dosadni onda i tema strimovi i iptv liste nebi trebala uopste da bude otvorena ili nam dajte neku listu ili nam pokazite kakoi kojim softverom sami da napravimio listu i porestanite da masete listama i slikama koje sve vi kanale imate
Onda najbolje da forumi ove vrste postanu dobrotvorna drustva !
Ono sto postavimo - nevalja, a ono sto vi trazite, a mi ne damo (jer to nije za davanje) nije fer i korektno, jes' malo morgen !
Tutorijale valjda daje svako ko hoce, u skladu svojih mogucnosti !
Kada postavljanje slika bude zabranjeno, nece se kaciti, a do tada kome nije do gledanja neka zazmuri !
PS.
A, i u dobrotvornim drustvima ne dobijas ono sto zelis, nego ono sto ti daju !
I, sto je najvaznije - hijerarhije mora biti, neko ima vise i bolje, a neko manje i gore !
Ni international i dsuki ne daju bas sve - znam iz iskustva !![]()
Zamisli ovako prijatelju:Ja sam recimo proizvodac cigareta,nosam ih okoli i pokazujem svima ali nedam nikome da pusi ili kako ti kazes ,ako platis dacu ti da popusis mislim da to nije u redu ,liste su da se gledaju a cigarete da puse a ako neces djaba onda plati pa gledaj i pusiSlazem se u potpunosti, ako neko samo trazi i moli a nece ni malkice da se potrudi pa da barem pokusa nesto da nauci onda je to za mene gotova stvar.
Nije ni mene niko uzeo za ruku i rekao mi sve sto zna, ljudi koji znaju su to znanje skupljali godinama (sebe ne racunam jer ja nista ne znam) i proces obicno trazi dosta vremena, zivaca i volje.
Sto se tice osobe gore slao sam joj par puta liste koje je trazila ali je uvjek imala zamjerke a sjecam se vremena kad sam ja morao da cekam da mi neko nesto da pa kad dobijem zahvalim se i sutim. Bez obzira sto mozda neki kanal ne radi.
Skeniranjem i upadom u panele !Odakle vama te dobre liste
Sigurno je bolje da platis i gledas na miru, a ako zasteka makar znas kome da psujes majku !Zamisli ovako prijatelju:Ja sam recimo proizvodac cigareta,nosam ih okoli i pokazujem svima ali nedam nikome da pusi ili kako ti kazes ,ako platis dacu ti da popusis mislim da to nije u redu ,liste su da se gledaju a cigarete da puse a ako neces djaba onda plati pa gledaj i pusi
A zasto da ne ti ukradem cigarete i ce si pusim koliko hocu a pa ti ce psujes koliko hoces.Zamisli ovako prijatelju:Ja sam recimo proizvodac cigareta,nosam ih okoli i pokazujem svima ali nedam nikome da pusi ili kako ti kazes ,ako platis dacu ti da popusis mislim da to nije u redu ,liste su da se gledaju a cigarete da puse a ako neces djaba onda plati pa gledaj i pusi
Onda najbolje da forumi ove vrste postanu dobrotvorna drustva !
Ono sto postavimo - nevalja, a ono sto vi trazite, a mi ne damo (jer to nije za davanje) nije fer i korektno, jes' malo morgen !
Tutorijale valjda daje svako ko hoce, u skladu svojih mogucnosti !
Kada postavljanje slika bude zabranjeno, nece se kaciti, a do tada kome nije do gledanja neka zazmuri !
PS.
A, i u dobrotvornim drustvima ne dobijas ono sto zelis, nego ono sto ti daju !
I, sto je najvaznije - hijerarhije mora biti, neko ima vise i bolje, a neko manje i gore !
Ni international i dsuki ne daju bas sve - znam iz iskustva !
Eto, bas onomad, mi nije dao u zajam 2000 e da kupim bolju masinu, sto mi divak preporucuje !![]()
pa neznam o cemu onda pises za ove ljude sto kazu da im ne valjaju listeSkeniranjem i upadom u panele !
Ili ih dobijes od ljudi koji se bave prodajom ![DOUBLEPOST=1476105501][/DOUBLEPOST]
Sigurno je bolje da platis i gledas na miru, a ako zasteka makar znas kome da psujes majku ![DOUBLEPOST=1476105732][/DOUBLEPOST]Problem su ovi sto bi da gledaju free i imaju sve, i to bi da nauce za par meseci, a uci se godinama i to loveci medju redovima !
![]()
Pojedini ljudi mole samo da im se pokazu neke stvari jer ljudi nemaju prestave odakle da krenupa neznam o cemu onda pises za ove ljude sto kazu da im ne valjaju liste
Fino im pokazes postupak i nacin kako da dodju do tih cuveni i dobrih listi pa neka ljudi sami sebi traze ali to nemoze tako ko ce onda da moli vas koji to znate da radite isto da ste izmislili toplu vodu