Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
za sada na ovom forumu sem nekih test liosta i hvaljenja samih sebe nista drugo nisam procitala,svaka cast pojedincima,na svakoj stranici imate po nekoliko njih koji govore kako imaju bezbroj lista,kako im sve rade,kako oini eto daju te liste na pp a kad potrazis ops izvini nemam ili nemogu da ti dam bas te kanale,ako vam je vec stalo da se hvalite onda otvorite novu temu sa nazivom "ja imam liste i nedam nikom" i kraj price,ako smo vam mi sto trazimo liste dosadni onda i tema strimovi i iptv liste nebi trebala uopste da bude otvorena ili nam dajte neku listu ili nam pokazite kakoi kojim softverom sami da napravimio listu i porestanite da masete listama i slikama koje sve vi kanale imate
imas pm i jednu od dobrih listi ,iako ti je nalog napravljen ,u septembru a rekao sam da mi je tesko vjerovati ljudima koji su reg u septembru iz poznatih razloga,

pa neznam o cemu onda pises za ove ljude sto kazu da im ne valjaju liste
Fino im pokazes postupak i nacin kako da dodju do tih cuveni i dobrih listi pa neka ljudi sami sebi traze ali to nemoze tako ko ce onda da moli vas koji to znate da radite isto da ste izmislili toplu vodu[DOUBLEPOST=1476106880][/DOUBLEPOST]
Pojedini ljudi mole samo da im se pokazu neke stvari jer ljudi nemaju prestave odakle da krenu
Pa jesi li ti lud kako ce ti kaze kako se to radi kad tada i on nema da gleda.

Последно уредено:
Zamisli ovako prijatelju:Ja sam recimo proizvodac cigareta,nosam ih okoli i pokazujem svima ali nedam nikome da pusi ili kako ti kazes ,ako platis dacu ti da popusis mislim da to nije u redu ,liste su da se gledaju a cigarete da puse a ako neces djaba onda plati pa gledaj i pusi

a jel fabrika cigareta iste djeli dzabe?
kako ono kaze onaj u onom filmu: "plati pa se klati", gledaj meni je ovo hobi kao i ostalima osim naravno onih koji prodaju i svi smo ulozili sate i sate vremena da dodjemo ovdje gdje smo sad. I sad dodje neko koga prvi put vidim u zivotu i trazi mi to u sta sam ja ulozio vrijeme i trud. Nema problema velikoj vecini pomognem ako mogu ali kad vidim da neko samo govori daj mi ovo daj mi ono a nista ne daje onda je sto se mene tice gotovo.
Lijep pozdrav

kao sto rekoh u svom postu svaka cast pojedincima international je pr
imas pm i jednu od dobrih listi ,iako ti je nalog napravljen ,u septembru a rekao sam da mi je tesko vjerovati ljudima koji su reg u septembru iz poznatih razloga,
hvala puno,kao sto rekoh svaka cast pojedincima,a da nalog mi je od septembra jer sam tih dana kupila mag 254,hvala josjednom

Pa nije samo jedna lista i jedan panel hahaha[DOUBLEPOST=1476107505][/DOUBLEPOST]Samo jednom clanu naklon do poda a to je @internacinal a ostalo je sve sami strucnjak do strucnjaka hahaha
i ja se slazem sa tobom samo je on strucnjak dobroga srce[DOUBLEPOST=1476112226][/DOUBLEPOST]pljackajte sta hocete samo ne dolazite u moju tvornicu cigareta jer bi pusili i bez duvana[DOUBLEPOST=1476112351][/DOUBLEPOST]
A zasto da ne ti ukradem cigarete i ce si pusim koliko hocu a pa ti ce psujes koliko hoces.
ma netreba da kfades dodi i pusi koliko hoces i to djabe

Последно уредено:
ka sto rekoh senasena svaka cast pojedincima u ovom forumu ,zna vec on kome idu zahvale ja bar tako mislim,posto sam najnovi clan foruma,ali mislim da se puno prica,ali se malo radi,dajde drugovi da mi nesto ucimo od vas starih,nek nam neko bar malo pojasni kako se skeniraju lista itd najmanje da bi i mi nesto gledali od domaci kanala,ja se svima unapred zahvalujem

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom