- Член од
- 9 јуни 2016
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 159
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama nema samo da pusim a hocu i malo da prodam da zaradim nesta.ma netreba da kfades dodi i pusi koliko hoces i to djabe
nisan znao da je taevo zutko postavi super ,listu bolje da si dao 5 pm poruka da gledaju sad je gotova steta .zato je dobro da svi neznate kako se scanira ili sta vec jer sve bi bilo mrtvo u roku 3,4 dana
javi na PM a ja cu ti dati duvana pa ti sam motaj i zaradiAma nema samo da pusim a hocu i malo da prodam da zaradim nesta.
ovako cemo prijatelju,kad ja naletim na neku listu mogu li je tebi poslati na provjeru pa ti objavi ako je za javnomoja greska vec je objavljena
hahahah ma ne moja geeska izvini vec je bila objavljenjaovako cemo prijatelju,kad ja naletim na neku listu mogu li je tebi poslati na provjeru pa ti objavi ako je za javno
Po meni, ne treba niko nikoga da moli, nego da sklopi prijateljstvo sa nekim koji to zna, pa neka mu kaze !pa neznam o cemu onda pises za ove ljude sto kazu da im ne valjaju liste
Fino im pokazes postupak i nacin kako da dodju do tih cuveni i dobrih listi pa neka ljudi sami sebi traze ali to nemoze tako ko ce onda da moli vas koji to znate da radite isto da ste izmislili toplu vodu[DOUBLEPOST=1476106880][/DOUBLEPOST]
Pojedini ljudi mole samo da im se pokazu neke stvari jer ljudi nemaju prestave odakle da krenu
Po tome bi onda international trebao da ti objasni kako se to radi !Pa nije samo jedna lista i jedan panel hahaha[DOUBLEPOST=1476107505][/DOUBLEPOST]Samo jednom clanu naklon do poda a to je @internacinal a ostalo je sve sami strucnjak do strucnjaka hahaha
on se ne pise on se izgovara hehheheJel moze malo za pomoc...
Sasavac se piše sa "s" ili sa "š" ?
nudis li sta u zamjenu isti server drugi user nigdje nije objavljena mislim da je nema niko imam ih par komadajaka je da, 4-5 dana se provlaci svim forumima,a jos radi ,bas je ok ,ako netko ima drugi user a da nije javan ,ovog servera nebi bilo lose na pp,eto..pozz