Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima dali moze te mi reci ottshow dali vam radi u cemu je problem...
I vrijeme je, cudo je i do sada radio bez problema koliko je objavljivan na raznim mestima. Bas me zanima na cemu ce se sada skupljati internet poeni za neprestano objavljivanje jednog te istog servera. 99% objava liste sa jednom konekcijom kome bas rijetko sluze.

Uvedena dodatna zastita, novi panel, ali se i dalje moze gledati.

Radi normalno samo u odredjenoj aplikaciji
radi na svim aplikacijama.. ne benavi
Автоматски споено мислење:

sta odmah kukate, pa to objavljivanje nece nikada stat.. uvijek se nauci skenirat neko novi, (citaj nekoliko stotina njih) i izbacuje da pohvali svoje umijece skeniranja, pa onda ovi copy/paste majstori, a na telegramu milion grupa, pa forumi, pa grupe na fb i kojekuda, razne stranice.. a da ne pisem o tome da ne skeniraju samo nasi ljudi sa podrucja exyu.. sta vi ustvari umisljate, i ciju imovinu branite, pustite da ide svojim tokom.. nije valjalo kada je samo nekoliko ljudi dijelilo liste na kasiku, sad vam nevalja jer se previse dijeli.. mozel vam se i jedna duzina k*rca utjerat a da ne kukate kako je velik ili mali.. ima servera, gledalo se i gledat ce se..

Последно уредено:
Za udovicu imam skener i tako daje radi perfekt imam preko 2000 mac koje rade kao i imam sa visekonekcija i to oerfekt radi samo da se zna .A ovde se neko kurci kao ovaj GSS koji misli ima server mozemo mu.malo zaviriti danas u serveru samo da zna kako je ovo ponasenje da nam daje svima veliki kura.. gde su moderatori da mu skrenu paznju i takvi ovde nam netrebaju jer ti i izbacuju da bi samo oni prodali.

Real Url: magovi.uk:8000 Status: Active Created: 29-Aug-21 9:32:22 Expires: 08-Sep-26 15:49:48 Active Connections: 1 Maximum Connections: 1

Real Url: magovi.uk:8000 Status: Active Created: 22-Aug-20 11:06:36 Expires: 22-Mar-26 18:44:00 Active Connections: 0 Maximum Connections: 1
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Za udovicu imam skener i tako daje radi perfekt imam preko 2000 mac koje rade kao i imam sa visekonekcija i to oerfekt radi samo da se zna .A ovde se neko kurci kao ovaj GSS koji misli ima server mozemo mu.malo zaviriti danas u serveru samo da zna kako je ovo ponasenje da nam daje svima veliki kura.. gde su moderatori da mu skrenu paznju i takvi ovde nam netrebaju jer ti i izbacuju da bi samo oni prodali.
vidim nasao si se u mom postu iako takve nikad ne opisujem.. ali trebalo bi da ga procitas nekoliko puta i ako nesto nisi razumio mozes i da pitas.. udovica nema sve ukupno ni blizu 2000 mac adresa (samo da znas i tu info i da odvadis malo kad se vec samohvalis majstore) imas li jos kakvih zelja osim zelju za kontakt sa moderatorima posto mislis da si 'ti' bitan ovom forumu, mozda i tebe unaprijede.. **za one malo pametnije, ljudi su napravili opciju da se zalis i prijaviss (to ne vazi za tebe).. pa eto mozes da pokusas.. i javi nam kada ozdravis :)

Последно уредено:
vidim nasao si se u mom postu iako takve nikad ne opisujem.. ali trebalo bi da ga procitas nekoliko puta i ako nesto nisi razumio mozes i da pitas.. udovica nema sve ukupno ni blizu 2000 mac adresa (samo da znas i tu info i da odvadis malo kad se vec samohvalis majstore) imas li jos kakvih zelja osim zelju za kontakt sa moderatorima posto mislis da si 'ti' bitan ovom forumu, mozda i tebe unaprijede.. **za one malo pametnije, ljudi su napravili opciju da se zalis i prijaviss (to ne vazi za tebe).. pa eto mozes da pokusas.. i javi nam kada ozdravis :)
Evo skeniram ti server da znas podelcu svima tvoje liste

Гледам Pink имаат направено Apollon филмски канали. Ги има ли некаде овие тв канали освен на таа Apollon стриминг услуга?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom