Ma mora bit program ili stranica da pokažeIma jako ti slicno ovom sta zlocko postavio za net iptv apk
Samo moras ubacit unutra sve moguce servere koje znas.Al zezancija ti to.
Na koje ip se veže određena ip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma mora bit program ili stranica da pokažeIma jako ti slicno ovom sta zlocko postavio za net iptv apk
Samo moras ubacit unutra sve moguce servere koje znas.Al zezancija ti to.
Pa sa programom to radis.Ma mora bit program ili stranica da pokaže
Na koje ip se veže određena ip
Da. Ali neda mi se zanrbavat. Neznam kako na brzak da provjerim od kojeg je servera pa mi i nevrijediPa sa programom to radis.
To je stara fora.
Sta ti to preko ip adresi vadis nasumicno
Na brzaka nemozes,plus moras imat sve zive servere pa da pogodis ondaDa. Ali neda mi se zanrbavat. Neznam kako na brzak da provjerim od kojeg je servera pa mi i nevrijedi
Može se brzo naći. Imaš PPpozdrav, kako najbolje da otkrijem koji server je od određenog balansera?
znaći imam ip za izvlačiti ali neznam na koji server se veže da bi gledao.
dali ima neki brzi način za to naći.?
obrnuto je lako ali ovo još nisam radio?
Ti dodajes fajl od listi i fajl od serveri.Bravo
Автоматски споено мислење:
suki nije to kao sto kazes neki net apk evo ja to sam dodajem Прегледај го приврзокот 424093
Прегледај го приврзокот 424094Прегледај го приврзокот 424095
treba se znati programski jezik jer ja sam zavrsio za programera treba da znas da udhjes u server njihovi treba da znas jos neke stvari a oni se svadjaju ovde samnom sve bi imali od mene
Може да ни објасниш како тоа влегуваш на серверот и што правиш од кога ќе влезеш.ne ja ulazim direktno na serveri imam njihovi ip adrese zve a sto se tice sada sam video taj nett nesvidja mi se to znci drugacije to odnosno ovo
A Art mozes i njega isto?ne ja ulazim direktno na serveri imam njihovi ip adrese zve a sto se tice sada sam video taj nett nesvidja mi se to znci drugacije to odnosno ovo
Што телевизор имаш.Ја има ли некаде Smart IPTV целосно бесплатна да се симне?
Ako postoji način volio bih da podijeliš i sa mnom, mislio sam da nema automatskog načina osim po nekim tragovima u dumpu, pa sam i odustao.Može se brzo naći. Imaš PP
Android tvШто телевизор имаш.
a šta ti pišeš ljudima na pm ničim izazvan? kuneš ,psuješ, vređaš i njih i obitelj. pa čovjek je još fin kakav si ti. nek ti je netko sjeo na vrat. neka.Ja bi zamolio admina da ovog coveka opomene non stop mi pise na pp uznimirava me porukama molio bi admina da iskljuci ovog bolesnika sa ovog foruma zato sto je bolesnik evo poruke Прегледај го приврзокот 424155