Onako,cisto me interesuje..Ti stvarno mislis da se ne prepoznaje ko si?Niko nista nedaje sve to se plasi
Автоматски споено мислење:
Sta se cuti hajdljuxi jaite se imam kod za netiptvbdao mi zlocko 3 njih ko hoce nek mi pise

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Onako,cisto me interesuje..Ti stvarno mislis da se ne prepoznaje ko si?Niko nista nedaje sve to se plasi
Sta se cuti hajdljuxi jaite se imam kod za netiptvbdao mi zlocko 3 njih ko hoce nek mi pise

ko je?Onako,cisto me interesuje..Ti stvarno mislis da se ne prepoznaje ko si?![]()
Dali moze da posaljes.Hvala.Niko nista nedaje sve to se plasi
Pa "zlocko" brate,prepoznaje se iz avionanije lose prvo da nauce da pisu,pa onda da objavljuju postove
ili bilo sta da komentiraju ;(
ko je?
i na drugi nik,ovako je pisao,,,,,gutao bukve,,,,,sve u jednu recenicu
Ali,kao sto rece jedan clan,naj bolje je ignorisati.Valjda ce prestat kad vidi da prica sam sasobom.
smeće tv al' demokratsko pravo da gleda tko što hoćepozdrav svima....
ima li tko strim INFORMER TV-a?
To su Grimove bajke za odrasle koji ne shvacaju bas najbolje.smeće tv al' demokratsko pravo da gleda tko što hoće
Najvece zlo od televizija gore cak i od Pinka i Hepijasmeće tv al' demokratsko pravo da gleda tko što hoće

Probaj naci u postavkama "video decoder" pa promjeni sa software na hardware ili obratno.Imam adroid box tx8 max ali nesto ne stima,problem je u tome sto lista koja radi na vcl player
a u boxu koci slika a glas ide normalno pa bi vas zamolio kolege za pomoc ako vec neko zna u cemu je problem ?
daj nam malo vise podatakaImam adroid box tx8 max ali nesto ne stima,problem je u tome sto lista koja radi na vcl player
a u boxu koci slika a glas ide normalno pa bi vas zamolio kolege za pomoc ako vec neko zna u cemu je problem ?
instalirajImam adroid box tx8 max ali nesto ne stima,problem je u tome sto lista koja radi na vcl player