Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
29 јануари 2018
Мислења
44
Поени од реакции
45
Niko nista nedaje sve to se plasi
Автоматски споено мислење:

Sta se cuti hajdljuxi jaite se imam kod za netiptvbdao mi zlocko 3 njih ko hoce nek mi pise
Nije to vec niko nece sa budalama ovdje imat posla.Fino se povukli ovi sta znaju.Ostao jad i bijeda ovdje.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.232
nije lose prvo da nauce da pisu,pa onda da objavljuju postove
ili bilo sta da komentiraju ;(

Onako,cisto me interesuje..Ti stvarno mislis da se ne prepoznaje ko si? :facepalm:
ko je?
i na drugi nik,ovako je pisao,,,,,gutao bukve,,,,,sve u jednu recenicu

Член од
26 октомври 2019
Мислења
685
Поени од реакции
1.604
nije lose prvo da nauce da pisu,pa onda da objavljuju postove
ili bilo sta da komentiraju ;(

ko je?
i na drugi nik,ovako je pisao,,,,,gutao bukve,,,,,sve u jednu recenicu
Pa "zlocko" brate,prepoznaje se iz aviona:) Ali,kao sto rece jedan clan,naj bolje je ignorisati.Valjda ce prestat kad vidi da prica sam sasobom.:)

Член од
8 август 2022
Мислења
51
Поени од реакции
58
BRAT BRNABA SVATIO DASU PARE NA ESTRADI PA KRENO DA SE PROBIJA I TAMO

Sent from my SM-F956B using Tapatalk

ziko tara

fantom
Член од
28 септември 2016
Мислења
504
Поени од реакции
819
Imam adroid box tx8 max ali nesto ne stima,problem je u tome sto lista koja radi na vcl player
a u boxu koci slika a glas ide normalno pa bi vas zamolio kolege za pomoc ako vec neko zna u cemu je problem ?

Член од
26 октомври 2019
Мислења
685
Поени од реакции
1.604
Ovde se od svega napravi politicki problem:)
Jbt. Covjek pitao za stream a vi ga zakamenjali ko naj veceg zlocinca.Sta bi bilo kad bi svi tako reagovali?:oftopik:

Imam adroid box tx8 max ali nesto ne stima,problem je u tome sto lista koja radi na vcl player
a u boxu koci slika a glas ide normalno pa bi vas zamolio kolege za pomoc ako vec neko zna u cemu je problem ?
Probaj naci u postavkama "video decoder" pa promjeni sa software na hardware ili obratno.

Последно уредено:
Член од
25 март 2017
Мислења
161
Поени од реакции
255
daj nam malo vise podataka
kao prvo kazes radi u vlc playeru pa pretpostavljam da si to probavao na kompjuteru.
Ako je komp kako si povezan na internet sa kablom ili bez njega.
Da li su karakteristike kompa i android boxa slicne tip procesor, memorija, internet i sl.
Pokusaj na androidu istu listu pokrenuti sa razlicitim playerima i mozda u razlicito vrijeme.
testaj recimo u 6 sati ujutru pa u podne a zatimi navece.
LP

Kajgana Shop

На врв Bottom