- Член од
- 9 април 2017
- Мислења
- 198
- Поени од реакции
- 97
ProbajDa go frlis u kanta
smetni na mobilen
Prenesi so Sideload - na TV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ProbajDa go frlis u kanta
Знам дека постојат алтернативни Јутјуб верзии. Јас сакам да пробам дали ќе успее да проработи некако Јутјуб што го има во самиот Android tv.
Kako sto postoi update na androidot na telefonite do nekolku godini isto funkcionira yb za tv oti e vo sopstvenost na google po odredeno vreme nema poveke update od play store. Primer na sony tv 2015 od 200.000 den nema poveke update na yb i ne go otvora (po verzijata na android resavaat do koga ke ima update)Знам дека постојат алтернативни Јутјуб верзии. Јас сакам да пробам дали ќе успее да проработи некако Јутјуб што го има во самиот Android tv.
Toa e -YouTube download for android 5.1.1 (Lollipop) ne alternativnaЗнам дека постојат алтернативни Јутјуб верзии. Јас сакам да пробам дали ќе успее да проработи некако Јутјуб што го има во самиот Android tv.
A за тоа што не ми дава да внесам мејл и пасворд да се поврзам на Google акаунт ? Сакам да инсталирам и други апликации. Секогаш не ќе инсталирам од USB APK.Toa e -YouTube download for android 5.1.1 (Lollipop) ne alternativna
Probaj nisto ne gubis
Druze i da se logiras nekako na play store, ako imas stara verzija na android pak nema da mozes da instaliras nistoA за тоа што не ми дава да внесам мејл и пасворд да се поврзам на Google акаунт ? Сакам да инсталирам и други апликации. Секогаш не ќе инсталирам од USB APK.
Мојот уште работи добро дури и поредовно добива update Android tv. Овој што има проблем е постар.Druze i da se logiras nekako na play store, ako imas stara verzija na android pak nema da mozes da instaliras nisto
Izvini vaka ama sakas od jugo da napravis bolidot na RedBull
I da kupis nov TV za nekoja godina istiot problem, i da kupis android box pa i najnoviot da e za nekoja godina istiot problem toa e nema beganje
Cekaj cekaj ajde poleka cekor po cekorМојот уште работи добро дури и поредовно добива update Android tv. Овој што има проблем е постар.
Има ли некоја шанса да инсталирам некој друга верзија Android tv?
На стариот телевизор има проблем. Тој е Android tv 5.1.1 и најверојатно е стиснато factory reset и се деси да кога влегуваш на Јутјуб не ти отвара менито со видеа, да се логираш на акаунтот на Google не проаѓа мејлот и пасвордот.Cekaj cekaj ajde poleka cekor po cekor
Na koj televizor imas problem da se logiras? Na toj kaj sto ne ti raboti yt zasto e star android sistem (ne veruvam deka ima moznost da se stavi nov, ali vidi na xda developers i ostali. Obicno tamu se objavuvaat raboti za telefoni i kako da stavis nova verzija na nekoj telefon moze ima nesto za TV
Ili problemov so login ti e na ponoviot televizor? Ako e ponoviot televizot probaj so factory reset ili nesto takvo moze ke ti resi, pak ke ti recam nemam android TV ne mozam da ti kazam nisto (u princip i ne sum nekoj fan na android generalno)
Za zal drugar poveke od ona pogore sto ti go pisav jas ne mozam da ti pomognam, gledam ima i drgi sto se zalele na login pri AndroidTV 5.1.1 ama kako go resile i dali ne znam, probaj si so google i vidi sto ke napravisНа стариот телевизор има проблем. Тој е Android tv 5.1.1 и најверојатно е стиснато factory reset и се деси да кога влегуваш на Јутјуб не ти отвара менито со видеа, да се логираш на акаунтот на Google не проаѓа мејлот и пасвордот.
Pa stavili su custom rom višeg androida i gotovo.Za zal drugar poveke od ona pogore sto ti go pisav jas ne mozam da ti pomognam, gledam ima i drgi sto se zalele na login pri AndroidTV 5.1.1 ama kako go resile i dali ne znam, probaj si so google i vidi sto ke napravis
(u najlos slucaj sto i da zaebes factory reset uvek ke te vrati na momentalnava sostojba taka sto ne gubis skoro nisto)
Не те разбрав ништо ова.Pa stavili su custom rom višeg androida i gotovo.
mjenjaj macPitanje ljudi, zašto mi na gradini filmove i serije resetuje i pušta iz početka, ako neko zna rešenje neka mi piše u poruku, hvalaaaa
Otvori u vanjskom playeru. Jer je mac opterećen pa kad dođe do prekida original player vrati na poćetak filma.Pitanje ljudi, zašto mi na gradini filmove i serije resetuje i pušta iz početka, ako neko zna rešenje neka mi piše u poruku, hvalaaaa