- Член од
- 7 јуни 2022
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 1
Lijepi pozdrav!Ja bih zamolio za kontakt of Art iptv ako sam na pravom mjestu.Ako ne,neka admin obrise moj post uz izvinjenje.Hvala u naprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imaš @dux4 malu bat skriptu "kill defender". Kasno video postove a već ste rešili.Nikako nisam mogao difender obrisat do kraja.. Nakraju sam stavio pod izuzeće cijeli hard /c
Автоматски споено мислење:
Koja je vama bolja lista Eon ili diogen. Haha. Znam jednog kojem je diogen..
Pošalji ti to meni ako ima skriptica.. Treba mi to često..Imaš @dux4 malu bat skriptu "kill defender". Kasno video postove a već ste rešili.
Pa neznam ali koj go spustiv playerot uste od start pocnaja reklame da mi izlagaaStb Emu ima reklame ?? Odakle si ti to zakacijo.Do sada nisam ni jedan stb emu nasao sa reklamom.Probaj 1.2.9.2 verziju radi vrlo dobro i bez reklame ,barem kod mene .
Porano je radilo direktno preko wifi sa apps to fire ili slicne, no, ipak probacu. Hvala @mrnjoka.Na Fire TV se spajas sa ftp, ip adresa Fire TV, port je 3721, root, firetv. Moras prvo ES instalirati na Fire TV i omoguciti u ES spajanje na pc.
To radi i dalje isto na toj aplikaciji i na Easy Fire Tools ,sigurno si na stiku deaktivirao mogucnost da se povezuje ili preuzima aplikacije iz nepoznatih izvora.Porano je radilo direktno preko wifi sa apps to fire ili slicne, no, ipak probacu. Hvala @mrnjoka.
Imaš PP.Pozdrav ako neko ima domacu m3u listu za podjeliti za privatnu upotrebu.
Pozz drug imaš pp.LpPozdrav ako neko ima domacu m3u listu za podjeliti za privatnu upotrebu.
Ako možeš pošalji i meni u PP, to je interesantna stvar!Imaš @dux4 malu bat skriptu "kill defender". Kasno video postove a već ste rešili.
pppozdrav moze jedna mac exyu lista