- Член од
- 9 јануари 2018
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 1.575
Probacu moj druze na brzaka u par slika objasniti...nije tesko.samo da vidimo kako je najednostavnije.Znam da Te ne mrzi i da ćeš nam sad napisati putanju za defender izuzeće u win 10 ,da ne tražim po YT, now sam sa ovom win distribucijom (sva je kao Linux, samo ima registre
U AVG i Avast-u to je na panelu i lako je, ovde je verovatno PC/User /all data*Roaming .....................??????????????????
Udješ u windows bezbednost(pokrenes vidi se na slici prvoj)
ides na postavke zastite od virusa i pretnji(sitnije ispisano upravljanje postavkama udejes tu)
Prvo na sta nailazis je ZASTITA U REALNOM VREMENU klizačem isključiš ako želiš to probati,mada je napomenuto da to traje izvesno vreme i da se automatski uključuje nakon toga?
Dole ispod toga naces na IZUZETCI(kliknes na dodaj ili ukloni izuzetak.....

Moze se izbrisati sto sam i uradio na nekim drugim racunarima ali nije to skoro uradjeno izmenom datoteke u registru i jos par nacina ali ako ne uspes...probaj prvo podesi ili isključi ili dodaj u izuzetke u defenderu pa videcemo.
Zamolio bih administraciju da ne obrise post ako nije u temi dok moj prijatelj ne preuzme snimi sta mu treba..
pozdrav za sve