Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima... Mnogo se traze te mac adresse... Dali ima neki m3u sa vise konekcija al da ne secka... Pozdrav za sve kolege na kajgani

moze li mi neko reci, da li je kunst gledati sve tv kanale ovoga sveta, ili znati uci u svaki panel ;) :D

veci je gust znati uci u panel a jos veci gust raditi u njemu sto hoces.

Slago se ti samnom ili ne ali to je tako da malo sam zlocest, udes u panel dodaš user kad to napraviš onda si napraviš listu i to je to.

znam ja to odavno, problem je u tome sto tako "napadate" desetinu domacih servera, i onda se prepucavate po forumuma, (ko je kome, zasto, kada i gde) :D
a to je postalo dosadno

Ma da to je već istroseno a i dosadno,ne prepucavam se s nikim cisto sam za komunikaciju među ljudima.

meni je puno lepse pricati o nekim novim tv kanalima, kvalitetu strimova, novinama u iptv svetu, uopste diskutovati radi opsteg boljitka

Па добро, што не кажете како се покрећу ти макови?
Да и ми што не знамо ништа то научимо.

Puno tv kanala a i sve i svašta sam probao više volim manje liste da znam što ću pogledati,diogen ima dobru videoteku al slika tv programa loša a sad da ne pravim reklamu za tvviet slika tv programa je najbolja ali zato ima malo programa i videoteku siromašna sve sam to usporedio i s drugim listama da ih sada ne nabrajam, većina sve restrima dok tvviet ne,jedino što je novo je da premium paket talijanski ne radi na ni jednoj listi a neznam zašto.

Da samo nek zna da ti makovi ili ne rade a i ako rade kratko traju kao i većina makova.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom