Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
30 април 2019
Мислења
17
Поени од реакции
8
Dobar jutar dobri ljudi!
Mogu li zamoliti neku dobru dusu, da mi na PM posalje par user/passova za m3u listu od ovog portala dole?
iptvmedia.live:8080

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Uveliko sljaka i traži se 4K i UHD vi još raspravljate za HD i FHD.Zar vam je to još interesantno?
znaci ti gledas sve srpske arene u fhd-u, bravo
Автоматски споено мислење:

Allgames i pozitiva iptv.
u allgames listi, koju ja imam, nema tih kanala

mozda ih ima u tvviet ili art listi ;) :D

Последно уредено:
Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
znaci ti gledas sve srpske arene u fhd-u, bravo

u allgames listi, koju ja imam, nema tih kanala

mozda ih ima u tvviet ili art listi ;) :D
Očigledno da me nisi razumio.Više mi je reć bila o 4K i UHD Sky UHD,ElevenSport 4K,SportKlub 4K,BlueSport Premium UHD itd ,vi se još raspravljate o FHD i HD.

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Očigledno da me nisi razumio.Više mi je reć bila o 4K i UHD Sky UHD,ElevenSport 4K,SportKlub 4K,BlueSport Premium UHD itd ,vi se još raspravljate o FHD i HD.
ocigledno ti mene nisi razumeo, sada se govori o srpskim arena fhd kanalima, jer ih u vecoj rezoluciji nema

e, da, i ovo da pitam, (jer ja nemam uhd sat risiver) otvaraju li c linije uhd kanale

Последно уредено:
Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
ocigledno ti mene nisi razumeo, sada se govori o srpskim arena fhd kanalima, jer ih u vecoj rezoluciji nema

e, da, i ovo da pitam, (jer ja nemam uhd sat risiver) otvaraju li c linije uhd kanale
Otvara ali naravno zavisi I do linije ElevenSport 4K ,Canal + 4K znači poljski Sky UHD njemački i još po neki .Ako nemaš uhd resiver može se strimovati preko njega na PC sa validnim nastavcima referencama .

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Дечки дајте линк за симнување на Тома филмот во ПП плс

Kajgana Shop

На врв Bottom