- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Allgames i pozitiva iptv.pitam u kojim listama ima fhd srpskih arena, znaci 1920x1080, svih 5 ili 8 plus 3 (izgleda nigde)
Allgames i pozitiva iptv.pitam u kojim listama ima fhd srpskih arena, znaci 1920x1080, svih 5 ili 8 plus 3 (izgleda nigde)
Uveliko sljaka i traži se 4K i UHD vi još raspravljate za HD i FHD.Zar vam je to još interesantno?jel' u 1920x1080 rezoluciji slika
znaci ti gledas sve srpske arene u fhd-u, bravoUveliko sljaka i traži se 4K i UHD vi još raspravljate za HD i FHD.Zar vam je to još interesantno?
u allgames listi, koju ja imam, nema tih kanalaAllgames i pozitiva iptv.
Očigledno da me nisi razumio.Više mi je reć bila o 4K i UHD Sky UHD,ElevenSport 4K,SportKlub 4K,BlueSport Premium UHD itd ,vi se još raspravljate o FHD i HD.znaci ti gledas sve srpske arene u fhd-u, bravo
Автоматски споено мислење:
u allgames listi, koju ja imam, nema tih kanala
mozda ih ima u tvviet ili art listi
ocigledno ti mene nisi razumeo, sada se govori o srpskim arena fhd kanalima, jer ih u vecoj rezoluciji nemaOčigledno da me nisi razumio.Više mi je reć bila o 4K i UHD Sky UHD,ElevenSport 4K,SportKlub 4K,BlueSport Premium UHD itd ,vi se još raspravljate o FHD i HD.
Otvara ali naravno zavisi I do linije ElevenSport 4K ,Canal + 4K znači poljski Sky UHD njemački i još po neki .Ako nemaš uhd resiver može se strimovati preko njega na PC sa validnim nastavcima referencama .ocigledno ti mene nisi razumeo, sada se govori o srpskim arena fhd kanalima, jer ih u vecoj rezoluciji nema
e, da, i ovo da pitam, (jer ja nemam uhd sat risiver) otvaraju li c linije uhd kanale