Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nov sam u ovome, hteo bih da naucim, pa mi treba pomoc. Imam nekoliko stabilnih,direktnih, linkova razlicitih televizija, pa me zanima kako da ih sve postavim u jedan stalker. Znam za m3u listu, ali nekako mi je stalker lepsi. Da li je to moguce izvesti? Ako jeste, kako i na koji nacin, kojim programima? Hvala na odgovorima.

Nov sam u ovome, hteo bih da naucim, pa mi treba pomoc. Imam nekoliko stabilnih,direktnih, linkova razlicitih televizija, pa me zanima kako da ih sve postavim u jedan stalker. Znam za m3u listu, ali nekako mi je stalker lepsi. Da li je to moguce izvesti? Ako jeste, kako i na koji nacin, kojim programima? Hvala na odgovorima.
Автоматски споено мислење:

pogledaj malo se promuci i ubacices sva tri servera u stb emulator

Некој да не знае дали постои некоја апликација за Android на која може да се гледаат филмови и серии од Србија, Хрватска, Босна..?

Имам јас Kodi со инсталирано Balkan Green Thunder Build ама ме интересира постои нешто како Popcorn Time, Stremio..?

[QUOTE = "MARCELLO, pošta: 9220681, član: 7965"]
Zna li neko postoji li Android aplikacija koja može gledati filmove i serije iz Srbije, Hrvatske, Bosne ...?

Imam instaliran Kodi sa Balkan Green Thunder Build, ali zanima me postoji li nešto poput Popcorn Time, Stremio ..?
[/ CITAT]
Ianstaliraj stb emulator ubaci server i pici sa filmovima sa par servera imaces filmova da gledas koliko hoces

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom