- Член од
- 1 септември 2020
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 591
Cenite se povolni...Сите кој сте од Македонија отворен е Кајгана шоп на кој имате на продажба и Android бокс уреди.
![]()
TV додатоци
shop.kajgana.com

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cenite se povolni...Сите кој сте од Македонија отворен е Кајгана шоп на кој имате на продажба и Android бокс уреди.
![]()
TV додатоци
shop.kajgana.com
Jos kad bi bio tako dobar da nam das jedan ip od jednog naseg udp da i to skeniramo
Hvala PUNO clanovima foruma!Imas pp.
Nov sam u ovome, hteo bih da naucim, pa mi treba pomoc. Imam nekoliko stabilnih,direktnih, linkova razlicitih televizija, pa me zanima kako da ih sve postavim u jedan stalker. Znam za m3u listu, ali nekako mi je stalker lepsi. Da li je to moguce izvesti? Ako jeste, kako i na koji nacin, kojim programima? Hvala na odgovorima.
pogledaj malo se promuci i ubacices sva tri servera u stb emulator- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Не јас барав дали постои нешто како Popcorn time. Ако нема ок.[QUOTE = "MARCELLO, pošta: 9220681, član: 7965"]
Zna li neko postoji li Android aplikacija koja može gledati filmove i serije iz Srbije, Hrvatske, Bosne ...?
Imam instaliran Kodi sa Balkan Green Thunder Build, ali zanima me postoji li nešto poput Popcorn Time, Stremio ..?
[/ CITAT]
Ianstaliraj stb emulator ubaci server i pici sa filmovima sa par servera imaces filmova da gledas koliko hoces